x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Sfaturi utile pentru cei care doresc să-și cumpere o nouă locuință

Sfaturi utile pentru cei care doresc să-și cumpere o nouă locuință

25 Oct 2022   •   15:27
Sfaturi utile pentru cei care doresc să-și cumpere o nouă locuință

Din ce în ce mai multe persoane care doresc achiziționarea unei locuințe apelează la dezvoltatori imobiliari pentru că aceștia comercializează locuințe care sunt construite recent sau care urmează să fie construite.

Pentru că a crescut cererea pentru achiziționarea locuințelor recent construite este normală apariția unui număr mare de dezvoltatori imobiliari. Ca în oricare alt domeniu de activitate și în domeniul imobiliar există oferte care nu sunt serioase. Așadar, pentru a putea realiza o achiziție de care să fii mândru și pe deplin satisfăcut trebuie să alegi cu atenție dezvoltatorul imobiliar de la care achiziționezi locuința. O astfel de alegere se realizează prin analizarea unei serii de aspecte.

Cum identifici dezvoltatorul imobiliar care este serios și face tot ceea ce este posibil pentru ca, clientul să fie pe deplin satisfăcut?

Având în vedere că dezvoltatorii imobiliari lucrează pentru oameni este necesar ca aceștia să facă tot ceea ce este posibil pentru ca viitorii clienți să fie pe deplin mulțumiți. Construirea unor locuințe premium și situarea acestora în zone cât mai bune sunt două dintre detaliile pe care trebuie să le îndeplinească dezvoltatorii imobiliari pentru a putea atrage un număr cât mai mare de persoane care doresc să achiziționeze locuințe. Pentru a putea fi identificată cea mai bună ofertă prezentă în piața de specialitate trebuie analizate o serie de aspecte. Cele mai importante sunt următoarele:

  • Analizarea lucrărilor realizate până în momentul în care se dorește achiziționarea locuinței este unul dintre cele mai importante aspecte care trebuie să fie analizat pentru a putea identifica un dezvoltator imobiliar care se ocupă cu construirea și comercializarea locuințelor premium. Cu toate că multe persoane achiziționează locuințe încă din momentul în care acestea sunt în faza de proiect este recomandată vizionarea unor locuințe care deja au fost construite de către dezvoltatorul imobiliar de la care se dorește achiziționarea locuinței. În felul acesta îți vei putea face o idee cât mai clară despre modul în care va arăta locuința pentru care faci un efort financiar extrem de mare. De asemenea, vei putea observa dacă dezvoltatorul este sau nu serios. Este clar că un dezvoltator imobiliar care nu are un portofoliu de lucrări nu inspiră prea multă încredere așa că trebuie identificați doar dezvoltatorii imobiliari care au cu ce se lăuda.
  • Care sunt părerile avute de către persoanele care au achiziționat locuințe de la respectivul dezvoltator imobiliar. Acesta este detaliul care dacă este analizat cu atenție transmite o informație care poate fi decisivă în luarea deciziei cu privire la achiziționarea sau nu a locuinței. Pentru ca părerile venite din partea clienților să fie cât mai concludente este necesară analizarea cât mai multor astfel de păreri. Mediul online este unul dintre instrumentele care trebuie să fie utilizat pentru a putea analiza cât mai multe păreri venite din partea oamenilor care au achiziționat locuințe de la dezvoltatorul imobiliar de la care și tu dorești achiziționarea unei locuințe.
  • Calitatea materialelor utilizate în procesul de realizare a locuinței este cel mai important aspect care trebuie să fie analizat pentru a putea colabora cu un dezvoltator imobiliar serios. Pentru a putea afla care este nivelul calitativ oferit de către locuința care urmează să fie achiziționată trebuie să apelezi la serviciile unui specialist care poate spune dacă materialele utilizate în procesul de realizare a locuinței sunt sau nu calitative.
  • În cazul în care locuința este achiziționată din faza de proiect trebuie acordată o atenție deosebită termenului de livrare a locuinței și clauzelor care trebuie să fie respectate atât de către dezvoltatorul imobiliar cât și de către client. În mod normal, ambele părți implicate în contract trebuie să aibă atât drepturi cât și obligații. Acestea nu trebuie să favorizeze nici una dintre părțile contractuale.
  • Nivelul de transparență oferit de către dezvoltatorul imobiliar este un alt aspect care trebuie să fie avut în vedere în timpul analizării ofertelor imobiliare. Pentru ca acesta să inspire cât mai multă încredere trebuie să răspundă tuturor întrebărilor venite din partea clienților.
  • Nu în ultimul rând, posibilitatea de a putea realiza rate direct la dezvoltator este un aspect care simplifică foarte mult procesul care trebuie parcurs pentru achiziționarea unei locuințe.

Ivory Residence s-a impus prin seriozitate, profesionalism, calitate, atenție la detalii

Unul dintre dezvoltatorii imobiliari care s-a impus pe piața dezvoltatorilor imobiliari este Ivory Residence. Seriozitatea dovedită de către acesta, calitatea lucrărilor dar și atenția pe care acesta o acordă micilor detalii sunt doar câteva dintre motivele pentru care acesta s-a impus pe piață. Pentru a putea ajuta persoanele care doresc achiziționarea locuințelor, Ivory Residence vinde și în rate realizate direct la dezvoltator. Este un detaliu foarte important pentru că majoritatea persoanelor care doresc achiziționarea locuințelor nu au toti banii necesari realizării unei astfel de achiziții motiv pentru care aceștia trebuie să identifice alte soluții de finanțare. Creditul imobiliar sau ipotecar este de cele mai multe ori soluția la care apelează persoanele care doresc achiziționarea unor locuințe.

Având în vedere că acest dezvoltator imobiliar oferă posibilitatea de a putea achiziționa în rate nu mai este de actualitate apelarea la un  credit imobiliar sau ipotecar. Tot ceea ce trebuie să faci este să iei legătura cu unul dintre specialiștii care lucrează în cadrul acestei firme. Acesta îți va pune la dispoziție toate informațiile pe care trebuie să le cunoști înainte de a achiziționa locuința mult visată. De asemenea, îți oferă și posibilitatea de a putea vedea cum arată locuințele realizate până în momentul de față. În felul acesta vei putea vedea ce urmează să achiziționezi.

×
Subiecte în articol: locuinta nouă