x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Smart Home Concept - de la proiect de casă la construcție finalizată

Smart Home Concept - de la proiect de casă la construcție finalizată

26 Noi 2021   •   15:01
Smart Home Concept - de la proiect de casă la construcție finalizată

A construi o casă înseamnă un lung proces presărat cu stres, decizii, acte de semnat și de aprobări primite. Este o perioadă stresantă, dar la finalul acestei experiențe totul merită, pentru că vei avea casa visurilor gata și un vis poate ți se va împlini. Echipa Smart Home Concept poate fi alături de clienții interesați pe tot parcursul acestei provocări, scăpându-i totodată de o mare parte din griji.

 

Pe scurt, aceștia sunt o echipă de oameni care se ocupă atât cu proiectarea de case, cât și cu construcția, pentru cei interesați. Cei care apelează la serviciile lor vor descoperi că pot beneficia de mult mai multe avantaje, care vor fi de un real ajutor.

 

Pașii pe care trebuie să îi urmezi atunci când vrei să îți construiești casa

 

 

Există anumiți pași pe care îi poți urma pentru a îndeplini acest vis - cel de a avea casa mult visată! Iată deci cum te pot ajuta cei de la smarthomeconcept.ro în tot acest proces și care sunt pașii aceștia:

 

1. Alegerea proiectului mult dorit

 

Fiecare persoană are o anumită idee în ceea ce privește aspectul casei, numărul de camere și cum sunt împărțite acestea cu privire la spațiu. Sunt multe posibilități în ceea ce privește proiectul de casă dorit. Puteți vedea pe site mai multe variante, atât în ceea ce privește acele proiecte case cu etaj, cu mansardă, pe un singur nivel, cele cu garaj și altele.

 

Sunt anumite proiecte gata făcute pentru fiecare dintre acestea. Poți alege pe cel care îți place cel mai mult și care se pliază pe ceea ce îți dorești, dar poți aduce mai apoi modificările necesare. Cu această echipă, dacă te încadrezi în aceeași metri pătrați, aceste schimbări sunt gratuite.

 

2.Acte, aprobări și certificate necesare

 

Desigur că nu vei putea începe o lucrare fără să primești aprobările necesare și fără să ai toate actele puse la punct. Cu privire la acest aspect, tot echipa Smart Home Concept te ajută. Se pot ocupa ei de toate aceste drumuri la primărie sau alte instituții pentru a primi aprobările, astfel încât tu să scapi de aceste bătăi de cap.

 

Acesta este unul dintre acele aspecte care îți sunt de un real ajutor despre care am menționat.

 

3.Achiziționarea materialelor necesare

 

O problemă des întâlnită când vorbim despre construcția unei case este cu privire la achiziția materialelor de construcții. Anumiți constructori trimit proprietarii să cumpere mult mai multe materiale decât vor fi folosite în mod real, ceea ce este din start o pierdere de bani, efort în plus și drumuri în zadar.

 

Dacă optați pentru serviciile oferite de această echipă de profesioniști astfel de situații nu vor apărea. Având în vedere că sunt proiecte care au mai fost realizate, aceștia vor ști exact ce cantitate de material va fi  necesară, astfel încât să nu facă risipă.

 

4.Verificarea regulată a evoluției de pe șantier

 

Dacă alegi o echipă care să se ocupe de construcție înseamnă că nu trebuie să mergi în fiecare zi să vezi dacă au mai avansat cu lucrările. O echipă serioasă precum cei de la Smart Home Concept vor lucra constant, fără să fie supravegheați.

 

Tu, ca și proprietar, poți merge pe șantier exact atunci când timpul îți permite, pentru a vedea doar din curiozitate cum merg lucrările, nu pentru a supraveghea constant.

 

5.Alegerea unui deadline, pentru a primi casa la cheie

 

Poate unul dintre cele mai importante aspecte este să primești casa la cheie, exact la data stabilită. Dacă acest lucru nu se întâmplă, s-ar putea să apară alte probleme. Poate spațiul în care ai stat în chirie așteaptă alți chiriași sau trebuie să părăsești locul în care stai din varii motive. O echipă serioasă va respecta deadline-ul.

 

Apelați la serviciile oferite de cei de la Smart Home Concept pentru a beneficia de servicii calitative, promptitudine și seriozitate. Descoperiți mai multe în pagina lor oficială.

 

Contact:

 

office@smarthomeconcept.ro

 

 

 

×