x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa ZODIACUL GROAZEI. Ce-ai să pățești anul ăsta de HALLOWEEN

ZODIACUL GROAZEI. Ce-ai să pățești anul ăsta de HALLOWEEN

30 Oct 2015   •   09:40
ZODIACUL GROAZEI. Ce-ai să pățești anul ăsta de HALLOWEEN

 Nu, nu e un zodiac oarecare! Nici nu ar putea fi câtă vreme el explorează tenebrele din noi. Ni se pot întâmpla lucruri bune (și rele) în fiecare zi din an. Dar aceasta... Halloween-ul... stă sub semnul groazei (pe care noi am încetățenit-o anume în 31 octombrie).

Importat sau nu, construit pe vechile noastre povești cu strigoi (care, oficial, „apar” în ținuturile românești o lună mai târziu, la Sântandrei) sau prin acceptarea credințelor în vampiri (în celebrul Dracula, mai ales, localizat aici de Bram Stocker), Haloween-ul incită partea tenebroasă din noi. Ce ni se va întâmpla, deci, de Halloween și cât de slabi de înger sau de puternici suntem?

Citește și MIRACULOASA ÎNTÂMPLARE A VENIRII MÂINII SFÂNTULUI NICOLAE LA MIHAI VITEAZUL

BERBEC

Culoarea ta zodiacală este roșul, așa că n-ai cum să te sperii de un pic de sânge... fals! Unii dintre nativi au însă în față... spectrul unui examen de dat sau al unui interviu de susținut. Te sperie gândul că nu vei trece ușor peste, că nu vei convinge, că nu vei confirma și astfel nu vei putea să obții nota dorita sau poziția jinduită. Dacă îți aduni curajul - și mai treci o dată peste notițe! - vei avea câștig de cauză.

Citește continuarea AICI ca să afli predicțiile pentru toate zodiile.

×