x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Zone special amenajate pentru copiii nostri

Zone special amenajate pentru copiii nostri

de Otilia Vintilă-Bolchiş    |    01 Iun 2006   •   00:00
Zone special amenajate pentru copiii nostri
AFLA CE E NOU
Mobilierul pentru joaca, cel care place atat de mult copiilor, poate fi conceput intr-o maniera care sa contribuie decisiv la exersarea creativitatii si sa-i ajute la dezvoltarea si sustinerea propriilor idei. Ne-o demonstreaza piesele din colectiile prezentate in urmatorul material

Fara indoiala ca momentele amenajarii spatiilor destinate copilului nostru sunt unele care ne dau mari batai de cap. Asta pentru ca ne dorim tot ce este mai bun pentru el si am vrea sa-i oferim un loc care sa cuprinda tot ceea ce-l incanta, intregul lui univers. Pentru a reusi aceasta "performanta", va prezentam doua dintre gamele interesante de mobilier oferite de firma Paniman din Oradea. Ceea ce este remarcabil la acestea este faptul ca sunt compuse din elemente flexibile care pot fi regrupate in alt fel, atunci cand se simte nevoia. Nici una dintre piesele ce compun ansamblul nu este solida si poate fi usor mutata, oferind astfel o multitudine de posibilitati de aranjare a mobilei atat in scopul unei schimbari de infatisare, cat si pentru a sustine procesul de educare.

Mobilierul poate fi decorat cu perdele sau bucati colorate de material, pentru o noua schimbare de infatisare si potrivire cu preferintele de joaca ale copilului

MOBILIER FARA COLTURI

Corpuri cu forme interesante avand capetele rotunjite, conectate prin sfori sau bare flexibile sunt solutiile de amenajare oferite de aceasta gama. Sforile si barele flexibile permit rearanjarea in diferite forme a mobilierului. Peretii dulapurilor pot fi conectati prin punti, generandu-se astfel spatii mai ferite pe care se stie ca micutii le agreeaza.

Practic poti sa faci cam tot ce te taie capul sau iti cere copilul, singurele limite fiind impuse de perimetrul disponibil si de necesitatile exprimate de cel mic! In afara de siguranta si ergonomia oferite, aceste piese de mobilier ofera micutilor un ambient inspirant, favorabil exprimarii creativitatii. Piesele sunt construite din lemn de mesteacan, sunt asamblate cu cuie speciale si cu lipiciuri, iar suprafetele lor sunt lacuite cu lac netoxic, fara solvent rezistent la UV.

LA JOACA, CU APA SI NISIP

Apa si nisipul sunt elemente care le lipsesc copiilor in marile aglomerari urbane. Locurile de joaca amenajate apa si nisip satisfac aceste necesitati firesti ale copiilor. Micutii au parte de propria lor lume, care ii stimuleaza si le ofera toate conditiile pentru a construi munti, diguri, insule, prajituri din nisip sau pentru a naviga pe mari imaginare in barcute ingenios construite.

Masute cu nisip, pompe, stavilare, rezervoare, barcute, sisteme de drenaj construite la scara mica din lemn, toate acestea indeplinesc aventurile pe care copii si le proiecteaza cu multa grija si cu o implicare pe masura.

×