x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Ce l-a făcut pe rocker-ul de la X Factor să izbucnească în lacrimi

Ce l-a făcut pe rocker-ul de la X Factor să izbucnească în lacrimi

26 Noi 2013   •   17:11
Ce l-a făcut pe rocker-ul de la X Factor să izbucnească în lacrimi

În spatele imaginii dure, de rocker, pe care a afişat-o încă de la audiţiile X Factor, duminica aceasta, Alex a arătat că se ascunde un suflet blând. În momentul în care a vorbit despre familia lui, lui Alex i-au dat lacrimile involuntar. “Preţuiesc mult momentele petrecute cu ai mei. Noi am fost o familie perfectă, acum mama şi sora mea locuiesc în Bălţi, tata munceşte în Germania, iar eu stau la Kiev. Mi-e foarte greu!” a povestit Alex.

Alex are 22 de ani, este născut în Bălţi, dar locuieşte la Kiev. La 18 ani a plecat de acasă, în Moscova, să cânte într-un rock band, devenind un “real rocker”. Alex a început să cânte şi să compună muzică de mic copil, moştenind talentul de la părinţi săi. În Kiev, Alex compune muzică pentru artişti, iar acum e hotărât să cucerească şi România. Visul său este să câştige marele premiu X Factor, în valore de 120 000 de euro, pentru a-l putea aduce înapoi acasă pe tatăl său, nevoit să lucreze printre străini, pentru a-şi putea întreţine familia.

Duminica trecută, Alex a câştigat instant simpatia publicului şi numai cuvinte de laudă din partea juraţilor cu interpretarea extraordinară a piesei “Impossible”. Vinerea viitoare, într-o zi cu totul şi cu totul specială, aniversarea a 20 de ani de Antena 1, de la ora 20:00, emoţiile se îmbracă de gală şi muzica inundă scena la X Factor, într-o gală specială aniversară, încheiată cu un super recital Holograf.

Sâmbătă, telespectatori sunt invitaţi să trăiască o poveste de neuitat, frumoasă ca un fulg de nea – Albă ca zăpada şi cei şapte pitici, pentru ca duminică, de ziua tuturor românilor, aventura să fie una uriaşa cu peripeţiile lui King  Kong. Cele mai frumoase seri încep fix la 20:00, cu Antena 1.


×
Subiecte în articol: X Factor