x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Bucate de top.

Bucate de top.

de Maria Belu    |    19 Mai 2011   •   12:42

Sambata, 21 mai si duminica 22 mai, la Targul Taranului, eveniment organizat de Asociatia Grupul de Initiativa Radu Anton Roman si Slow Food Valahia Gusturilor, vor veni producatori din Talmaciu si Talmacel, judetul Sibiu, Fundata, judetul Brasov si din judetul Dambovita. Bucurestenii, care doresc sa-si umple plasele cu produse naturale de la producatori traditionali si atent selectioati de organizatori, vor gasi aici afumaturi din carne de vita si porc, branzeturi si prajituri specifice zonelor din care vin acestia. “Dupa patru ani a fost selectat un numar restrans de producatori care satisfac cerintele organizatorilor: igiena si securitate alimentara, certificate prin documente eliberate de autoritatile sanitar-veterinare', spun organizatorii.

×
Subiecte în articol: targ