x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Buzduganul lui Făt-Frumos

Buzduganul lui Făt-Frumos

de Simona Lazar    |    15 Oct 2009   •   00:00
Buzduganul lui Făt-Frumos

Jamie Oliver, puştiul teribil al televiziunii, vine în România. Deocamdată, ca orice Făt-Frumos, îşi trimite înainte buzduganul... sau, mă rog, lingura de gustat din oala cu ciorbă - pentru că asta este unealta fără de care nici un bucătar nu îşi poate face strălucit meseria. În cazul lui însă, buzduganul de care vorbeam este o carte. Prima dintr-o serie de 20, menite să vă aromeze zilele şi să dea gust vieţilor dumneavoastră.

Cu primul volum din "Bucătarul se dezbracă... de secrete" ("The Naked Chef", în original), Jurnalul Naţional vă invită în bucătăria lui Jamie Oliver, să învăţăm împreună cum se pregătesc minunatele şi savuroasele lui reţete. Pentru început, va fi vorba despre "Ierburi şi condimente, supe, salate şi dressinguri".

Dar înainte de prima carte, delectaţi-vă cu 48 de pagini superbe cu şi despre bucătarul teribil al planetei. Delectaţi-vă şi sărbătoriţi împreună cu noi. Pentru că avem de două ori prilej de bucurie: pornim împreună un proiect nou, prin seria de cărţi Jamie Oliver, şi marcăm cinci ani de la prima ediţie a Jurnalului de bucătărie, prietenul dumneavoastră din fiecare zi de joi.
Să curgă şampania!

×
Subiecte în articol: reteta de suflet