x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Info

Info

07 Mai 2006   •   00:00

Inventie - Vinul preparat din alge marine

Un biolog german Inez Linke va scoate pe piata un nou sortiment de vinuri, preparat din alge marine. Acesta si-a argumentat inventia prin faptul ca acest nou vin va avea gust de cirese si, din cauza ingredientelor, va fi foarte sanatos. Momentan vinul se vinde in Germania pentru 15 euro sticla.

Festival - Serbarea ospitalitatii

Sovata va deveni pentru perioada 13-14 mai centrul ospitalitatii romanesti, gazduind festivalul international "Hoventa 2006". Organizatorii, revista Gastromedia, spun ca anul acesta vizitatorii vor avea parte de un recital gastronomic de exceptie, prin prezenta unor maestrii bucatari din Ungaria, dar si a presedintelui Asociatiei Nationale a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism din Romania, Dumitru Burtea.

Fructe de mare - Concurs pentru elite in Belgia

In perioada 9-11 mai va avea loc la Bruxelles o expozitie internationala dedicata fructelor de mare. Festivalul este foarte important pentru producatorii si procesatorii din domeniu, pentru ca la sfarsit, in urma unei competitii, vor putea castiga premiul "Elita Fructelor de mare".
×
Subiecte în articol: bucataria de week-end