x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Info

Info

31 Mar 2006   •   00:00
FESTIVAL. World Trade Center Bucuresti (Sala Plaza) va gazdui in perioada 30 martie-2 aprilie 2006 CoffeeChoFest - Festivalul Cafelei si Ciocolatei. Succesul de anul trecut a primei editii a determinat organizatorii sa reediteze bucuria acelor zile si si-au propus o a doua editie mai "energica". La festival se vor reuni producatori si importatori de cafea, ciocolata, produse de patiserie cu ciocolata, espressoare, cafetiere, automate de cafea, indulcitori pentru cafea si ciocolata. Evenimentul va fi un prilej de sarbatoare prin muzica, dansuri si concursuri pentru publicul larg, dar si o oportunitate pentru expozanti de a fi fata in fata cu potentiali clienti, cu reprezentanti ai hotelurilor, cluburilor, cafenelelor, firmelor de catering, companiilor. Intrarea va fi libera in intervalul orar 10:00-20:00.

DULCIURI. Orasul Gdansk din Polonia isi va deschide portile in perioada 31 martie-2 aprilie pentru "Targul international al produselor de brutarie, patiserie si inghetata". Simultan cu acest eveniment va avea loc si expozitia de produse din industria hoteliera si de restaurant, insa cei mai multi vizitatori sunt asteptati sa participe la manifestarea dedicata produselor de brutarie si patiserie.

COMPETITIE. O echipa de bucatari din Romania va participa la un concurs de profil din Islanda, care va avea loc in perioada 3 martie-4 aprilie. Competitia va avea drept tema bucataria celor cinci continente si se va desfasura in Reykjavík. Dumitru Burtea, presedintele Asociatiei Nationale a Bucatarilor si Cofetarilor din Romania, conducatorul delegatiei, spera ca si la acest concurs delegatia noastra sa obtina cat mai multe medalii, mai ales ca s-au pregatit intens in ultimele luni.

×
Subiecte în articol: gastronomie