x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Info

Info

19 Feb 2006   •   00:00

19 februarie 2006

Festival - Vinuri alese, vinuri vechi


Barcelona va gazdui, in perioada 6-10 martie, festivalul Alimentaria 2006, unul dintre cele mai mari evenimente din domeniul alimentar din Europa. Expozantii sunt de parere ca acesta este momentul cel mai important pentru a afla stirile de pe piata, pentru a stabili contacte in vedere dezvoltarii de noi afaceri. Pe langa expozitii de specialitate, vor avea loc si forumuri, unde se vor dezbate rezultatele ultimelor cercetari in domeniul alimentar.

Crama online - Cel mai mare eveniment


A fost inaugurata prima crama online din Romania, unde au fost puse in vanzare doua colectii superexclusiviste. De pe www.vinul.ro amatorii de vinuri isi pot achizitiona vinuri alese, vinuri vechi, editii limitate. De exemplu, la dispozitia clientilor se afla o sticla de Chardonnay din 1942. Pretul acesteia este pe masura calitatii si a vechimii: 1.800 RON.

Echipa Romaniei - Gastronomia mioritica la Istanbul


In perioada 23-26 februarie o echipa de bucatari din Romania se va prezenta la Istanbul la festivalul "International Gastronomy Festival". La acest eveniment vor lua parte bucatari din 12 tari din toata lumea, ne declara domnul Dumitru Burtea, presedintele Asociatiei Bucatarilor si Cofetarilor din Romania. In cadrul acestui eveniment va mai avea loc Expozitia Internationala de Turism si Calatorii si Expozitia de Echipamente pentru Hoteluri si Restaurante.

×
Subiecte în articol: bucataria de week-end