x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Info

Info

31 Mar 2005   •   00:00



  • 1 aprilie 2005
  • CARNE. Carnea bine fripta, bine gatita, preves-teste satisfactie. Daca ne visam mancand cu pofta carne, inseamna ca suntem sau ca vom fi indragostiti si indica o stare de spirit benefica, fericita. Daca mancam cu dezgust, indica o refulare sexuala sau inseamna ca trebuie sa ne fortam sa apreciem si sa iubim persoanele din anturajul nostru, chiar daca nu suntem atrasi de ele. Daca refuzam sa mancam carne in vis, inseamna ca un moment de cadere psihica ne impiedica sa "gustam" din momentele placute ale vietii. Carnea stricata ne arata ca nu trebuie sa ne otravim viata cu o iubire suparatoare si negativa. Carnea cruda anunta un mare necaz.

    PESTE. Semnifica norocul, vitalitatea. A manca peste inseamna recapatarea echilibrului psihologic. Pestele mort plutind la suprafata apei anunta boala, un esec al planurilor in curs. Femeia insarcinata care viseaza ca naste un peste va avea un copil plapand. A visa pesti care zburda in apa este un semn favorabil in toate domeniile. A fi inghitit de un peste mare inseamna ruperea prieteniilor, noi dusmani.

    BRANZA. Daca visezi ca mananci branza este semn de veselie, aduce veste de petrecere. Branza alterata in vis inseamna certuri cu prietenii si incheierea unei afaceri cu un esec material de mari proportii.

    ×
    Subiecte în articol: gastronomie