"Bucatarul trebuie sa aiba un adevarat geniu de comandant, ca sa ajunga la un bun rezultat"
Nicolae Iorga istoric
Nicolae Iorga istoric
Salatele din legume proaspete sunt foarte bune in orice anotimp. Au vitamine si gusturi deosebite, dar si aspect frumos. Insa si muraturile, castravetii, gogosarii si alte legume preparate in saramura sau in otet au farmecul lor si nu sunt lipsite de vitamine. Traditia si bucataria romaneasca folosesc aceste preparate cu succes deosebit. Depinde de bucatele la care sunt asortate si de pofta mesenilor. Dana Vasilescu, Buzau: "Am fost impreuna cu familia la un local si am avut proasta inspiratie sa cer omleta cu mazare si costita. M-au privit chioras, mi-au zis ca asa ceva ei n-au si mi-au oferit omleta cu cascaval. Oare e atat de redusa si atat de greu de modificat varietatea acestor preparate in localuri?" Nu cunoastem daca in localul pe care l-ati frecventat exista o varietate de preparate de acest gen, dar cu siguranta in altele veti gasi ce doriti.
Citește pe Antena3.ro