Un club de vinuri din Bucuresti si-a redeschis recent salile de degustare.
Un club de vinuri din Bucuresti si-a redeschis recent salile de degustare. Clientii fideli ai localului au fost invitati la o farfurie de midii si la un pahar cu Sauvignon Blanc. Bucatarul Radu Rughinis, recunoscut in Vama Veche drept expert in prepararea scoicilor, ne-a spus secretul retetei lui: "Pentru a pregati aceste fructe de mare, trebuie sa ai materie prima proaspata. Scoicile se pastreaza la o temperatura de aproximativ 2 grade, suficient cat sa stea amortite". Cand midiile sunt puse in sosul fierbinte de vin alb, se desfac, dand aroma preparatului.
FIDELITATE"Radu Rughinis este bucatarul meu preferat. Daca imi amintesc bine, acum cativa ani, tot cu scoici m-a cucerit" O vizitatoare a clubului |
SECRET"Scoicile pe care le prepar au si usturoi. Este o inventie a mea. Clientii sunt multumiti de bogatia gustului pe care il au scoicile" Radu Rughinis - bucatar |