Este unul dintre cele mai rapide şi mai uşoare preparate pentru micul-dejun, dar bucătarul-şef Anthony Bourdain spune că preparăm omleta într-un mod greşit.
Bucătarul TV american în vârstă de 60 de ani a dezvăluit metoda sa pentru a găti clasicul mic-dejun, şi care, spune el, funcţionează de fiecare dată.
Anthony Bourdain spune că totul începe cu o tigaie încinsă bine, dar nu în exces, apoi se sparg ouăle într-un bol, se pune sare, piper (fără niciun pic de apă, sau smântână, ori lapte) şi se bat până când se leagă. Se adaugă o cantitate generoasă de unt în tigaie şi se aşteaptă până se topeşte. Se pun ouăle în tigaie şi se lasă la gătit, fără a le amesteca. După ce sunt aproape gata, se amestecă în formă de opt cu furculiţa şi ne oprim când omleta este pufoasă, aerată şi încreţită, explică DailyMail.
Bucătarul spune că unul dintre secrete este să nu amestecăm prea mult în omletă pentru că vom obţine bucăţi de ou nelegate.
Citeşte şi:
Iată cum TREBUIE preparat piureul de cartofi! L-ai gătit greşit până acum
Iată cum AR TREBUI să fierbi pastele! Vei economisi foarte mult timp şi vor fi DELICIOASE
Cel mai scump taco nu își găsește cumpărător
Cum poți să faci kurtos kalacs acasă la tine