INGREDIENTE: un litru de lapte, 100 g cafea boabe, 300 g zahar pudra, 8 galbenusuri.
PREPARARE: Se fierbe un litru de lapte in care se pune 100 g cafea boabe. 300 g zahar pudra se amesteca cu 8 galbenusuri, apoi se toarna laptele fiert si se da din nou la foc incet pana se ingroasa. Se lasa sa se raceasca cu boabele de cafea inauntru si numai dupa aceea compozitia se trece printr-un tifon. Se coloreaza cu zahar ars, se pune in forme si se da la frigider.
TOP articole pe Jurnalul.ro:
-
-
-
-
-
Parteneri
-
Joia Mare, tradiţii şi obiceiuri. Începând cu această zi, Iadul şi Raiul sunt deschise, iar sufletele celor adormiţi circulă libere
-
Donald Trump răbufnește din nou. A spus că, în cazul unui atac, SUA nu vor fi ajutate de aliați
-
Anunț important pentru români! A fost prelungită valabilitatea cardurilor de energie. Până la ce dată pot plăti românii facturi reduse
-
Fată de 14 ani, cu handicap mental, exploatată sexual la cabana ”Prințului Clisurii”. De ce este vizată de DIICOT și Mira Radovancovici, primarul din Pojejena UPDATE Cine sunt cei reținuți
-
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
-
O româncă din Spania, sedusă de „Brad Pitt”, a rămas fără bani în cont! „Mi-a spus că mă iubește!” – video