INGREDIENTE: 150 g calmar, 200 g paste colorate, o salata verde, 50 g masline, piper rosu, un ardei iute mic, o lamaie, doi catei de usturoi, ulei, vin alb.
PREPARARE: Pastele se fierb, se strecoara si se trec sub un jet de apa rece. Se scot bucatile de calmar, se scurg si se asaza intr-un bol. Se pot taia in fasii subtiri sau cubulete. Se adauga salata verde fasii, maslinele, ardeiul iute tocat marunt, pastele fierte si cei doi catei de usturoi zdrobiti. Se toarna ulei, vin alb si zeama unei lamai. Se serveste cu felii de paine prajita.
TOP articole pe Jurnalul.ro:
-
-
-
-
-
Parteneri
-
Joia Mare, tradiţii şi obiceiuri. Începând cu această zi, Iadul şi Raiul sunt deschise, iar sufletele celor adormiţi circulă libere
-
Donald Trump răbufnește din nou. A spus că, în cazul unui atac, SUA nu vor fi ajutate de aliați
-
Anunț important pentru români! A fost prelungită valabilitatea cardurilor de energie. Până la ce dată pot plăti românii facturi reduse
-
Fată de 14 ani, cu handicap mental, exploatată sexual la cabana ”Prințului Clisurii”. De ce este vizată de DIICOT și Mira Radovancovici, primarul din Pojejena UPDATE Cine sunt cei reținuți
-
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
-
O româncă din Spania, sedusă de „Brad Pitt”, a rămas fără bani în cont! „Mi-a spus că mă iubește!” – video