x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar REŢETA ZILEI: Chifteluţe de pui umplute cu gouda şi ciuperci

REŢETA ZILEI: Chifteluţe de pui umplute cu gouda şi ciuperci

02 Mar 2017   •   20:30
REŢETA ZILEI: Chifteluţe de pui umplute cu gouda şi ciuperci

Ingrediente:

un piept de pui mare, 200 g brânză gouda, 500 g ciuperci, o ceapă mică, un ou, mărar, sare, piper, ulei

Mod de preparare:

Se dă carnea prin maşina de tocat, se pune într-un castron, se adaugă ceapa tăiată fin, oul, sare, piper, puţin mărar şi se amestecă bine. Se curăţă ciupercile, se taie mărunt şi se călesc cu puţin ulei şi piper. Se răzuieşte brânza, iar când ciupercile sunt gata, se iau de pe foc, se lasă să se răcească, se pune brânza şi se amestecă. Se ia o lingură de carne, se turteşte în palmă şi se pune în mijloc o linguriţă din umplutura de brânză cu ciuperci, apoi se dă forma chiftelei. Se prăjesc în ulei încins sau se gătesc la cuptor timp de 30 de minute.

 

Încearcă şi:

REŢETA ZILEI: Ciorbă de fasole de post

 

REŢETA ZILEI: Frigărui de pui turceşti

 

REŢETA ZILEI Aripioare picante şi uşor dulci

 

REŢETA ZILEI: Burritos

×