x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Rețeta zilei de miercuri. Ciorbă măcelărească, pentru masa de Crăciun (rețete românești pe gustul tău)

Rețeta zilei de miercuri. Ciorbă măcelărească, pentru masa de Crăciun (rețete românești pe gustul tău)

23 Dec 2015   •   11:47
Rețeta zilei de miercuri. Ciorbă măcelărească, pentru masa de Crăciun (rețete românești pe gustul tău)

Pentru aceeia dintre dumneavoastră care nu țin postul, ori pentru cei care, din varii pricini, au dezlegare să mănânce și de dulce, dar mai ales pentru aceia care vor o schimbare la masa de Crăciun (și-un fel de mâncare gustos și ușor de preparat), astăzi vom căuta retete romanesti în cuhniile măcelarilor arădeni. Pentru a afla cum se prepară o ciorbă măcelărească.

Ai trebuință de (pentru 10 porţii, că doar ai musafiri la masă): 500 g ceapă, 1 kg carne de porc proaspătă (ceafă), 500 g ficat de porc, 2 l apă, zeamă de castraveţi în saramură, smântână, boia.

Ceapa tocată se căleşte în puţin ulei până începe să se coloreze, când se adaugă nişte boia de ardei bună, pentru culoare şi gust. Tăiem carnea .............

Află pe ANTENA SATELOR detaliile acestei delicioase retete romanesti

×