Ingrediente:
150 g taliatelle, 100 g mazăre, 100 ml smântână groasă, 150 g bacon, parmezan, pătrunjel
Mod de preparare:
Fierbe pastele, în apă cu sare, în funcţie de instrucţiunile înscrise pe cutie. Apoi în aceeaşi apă fierbe şi mazărea. Într-o tigaie nonaderentă, încălzeşte smântâna, cu şunca şi cu parmezanul ras (cam două linguri). Adaugă apoi şi tagliatellele şi mazărea şi amestecă-le. Presară pe deasupra pătrunjel proaspăt tocat. (gustarte.ro)
Încearcă şi:
REŢETA ZILEI: Ardei umpluţi cu porumb, fasole neagră şi nuci
REŢETA ZILEI: Tartă cu brânză, portocale şi migdale
REŢETA ZILEI: Chiftele din cartofi dulci, morcovi şi feta
REŢETA ZILEI: Mini Pavlova cu sos de caramel şi ciocolată (bezelele franţuzeşti)
REŢETA ZILEI : Negresă cu ciocolată, piper roz şi sos de afine şi scorţişoară