Ingrediente:
8 ardei graşi (verzi, galbeni şi roşii), 3 ceşti de orez fiert, 2 ceşti fasole neagră uscată, fiartă, o ceaşcă porumb fiert, o ceapă tocată, o ceaşcă de nuci, 2 ardei iuţi, o ceaşcă parmezan ras, sare, piper
Mod de preparare:
Spală ardeii graşi şi scoate cotoarele şi seminţele. Lasă-i cinci minute în apă clocotită, apoi presară în interior sare si piper. Într-un vas mare, amesteca orezul, fasolea, porumbul, nucile, ardeiul iute mărunţit si sarea. Cu această compoziţie umple ardeii, apoi aşază-i într-o tavă şi lasă-i la cuptor, la 180 grade Celsius, în jur de 20 minute. Scoate tava, presară parmezanul peste ardei şi mai lasa-i încă cinci minute la cuptor. (gustarte.ro)
Încearcă şi:
REŢETA ZILEI: Tartă cu brânză, portocale şi migdale
REŢETA ZILEI: Chiftele din cartofi dulci, morcovi şi feta
REŢETA ZILEI: Mini Pavlova cu sos de caramel şi ciocolată (bezelele franţuzeşti)
REŢETA ZILEI : Negresă cu ciocolată, piper roz şi sos de afine şi scorţişoară
REŢETA ZILEI: Ciocolată de casă cu rodie