x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Revista Good Food împlineşte cinci ani!

Revista Good Food împlineşte cinci ani!

20 Dec 2010   •   21:48
Revista Good Food împlineşte cinci ani!
143441-calendar.jpgAcesta este mesajul echipei Good Food în luna decembrie şi asta pentru că împlineşte cinci ani de la publicarea primului număr românesc al revistei. Aşa că, echipa Good Food s-a pus pe treabă şi a pregătit un concurs cu multe premii de înnoit bucătăria şi, drept cadou, calendarul Good Food cu reţete pentru tot anul 2011. În plus, site-ul www.goodfood.ro prezintă secţiuni noi, cu poveşti culinare şi impresii din vacanţe gourmet, cu sfaturi de nutriţie şi alte secrete din bucătărie. După aceşti cinci ani în care au  arătat cititorilor că se poate să mănânci sănătos dar delicios şi foarte variat, echipa Good Food  vă invită pe noul site goodfood.ro să vă delectaţi cu reţete minunate!

Şi pentru că împlineşte cinci ani, cel mai bun mod de a petrece este cu un tort! Nu orice fel, ci unul fabulos, pe care să-l pregătească cititorii şi să se înscrie la concurs pe http://www.goodfood.ro/concurs-goodfood-5ani-fa-ne-un-tort.html

Poate fi o reţetă apreciată de prieteni, o prăjitură cu fructe proaspete sau una cu ciocolată irezistibilă, ori poate un tort uşor şi pufos – în orice caz, trebuie să arate spectaculos şi să aibă gust pe măsura. Mecanismul e simplu: se ia parola din revistă, se face un tort şi se trimie reţeta însoţită de o fotografie. Premiile oferite sunt un  cuptor, o plită şi o hotă şi multe alte surprize. Apoi, numărul decembrie-ianuarie al revistei vine cu idei noi pentru petrecerile de Crăciun şi Revelion, cu inspiraţie pentru cadouri deosebite.

"Îmi aduc aminte perfect primul număr al revistei Good Food România – am fost fascinată de prezentarea absolut proaspătă, cum nu mai văzusem până atunci în revistele de culinare din România. Evident, Good Food era mai mult de atât – un standard pe care l-a păstrat şi ridicat în ultimii 5 ani. În decembrie 2005 am gătit din paginile revistei un chec cu banane, pe care l-am ars (dar pe care m-am încăpăţânat să-l mănânc!). Acum îmi trec prin mână toate reţetele din Good Food şi chiar dacă fac parte din echipă abia de la începutul anului, îmi place să cred că am crescut odată cu ea", a declarat Cristina Mazilu, redactor-şef Good Food.

×