x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Rosu parizian

Rosu parizian

de Veronica Guzun    |    Mara Raducanu    |    25 Iul 2005   •   00:00
Rosu parizian

Invitati pe spranceana, mancare pe toate gusturile, muzica buna, dar mai ales mult, mult rosu. De fapt, aceasta culoare a fost biletul de intrare la petrecere.

Imbracati in rosu sau pur si simplu avand un obiect de culoarea sangelui cu care s-au prezentat la apel - o floare, o rosie - invitatii au respectat regula. Atmosfera de la lansarea clubului "Rouge cafe & style" a fost una de exceptie. "Este un loc care ofera doamnelor posibilitatea sa se faca frumoase, pentru ca la etaj exista un salon de infrumutare. In acelasi timp, barbatii le vor astepta pe terasa la o cafea sau, de ce nu, la o farfurie de sushi, care sunt - si una, si cealalta - cele mai bune din Bucuresti", a declarat Georgiana Mihai, unul dintre managerii clubului. Atmosfera pariziana, idilica, boema se face simtita in fiecare colt al localului. Meniul este variat si extrem de rafinat. Poti gasi aproape orice: de la diferite sortimente de cafea pana la melci, toate la preturi pe potriva. "Clientela noastra este una selecta si, pe romaneste vorbind, noi tintim sus", a insistat Georgiana Mihai.

PERSOANE PUBLICE. Liminita Anghel, Oana Roman, Maria Marinescu au fost cateva dintre vedetele care au onorat cu prezenta lansarea clubului, aratandu-se incantate de ideea deschiderii acestuia. Printre oaspetii de onoare s-au numarat si reprezentanti ai ambasadelor Marii Britanii, Egiptului si Spaniei, dar si sefi de restaurante. M’bei Jolyon, patronul unei ciocolaterii belgiene din Bucuresti, ne-a declarat ca i-ar surade ideea colaborarii cu acest club.

DIVERSITATE. Sushi, fois gras, melci, caviar, cornuri cu cascaval si sunca presata, crema de branza, salate prajituri si cafea - un meniu complet, pe toate gusturile. "Suntem adevarati maestri in prepararea de sushi si de melci", ne-a marturisit Georgiana Mihai. Clubul ofera insa si multe surprize. Locul preferat de cei mai multi dintre invitati a fost in preajma unei fantani arteziene din care curgea, izvor nesecat, ciocolata. Fiecare putea sa "imbrace" in ciocolata lichida, cubulete de kiwi, ananas, portocale, pepene galben.

×
Subiecte în articol: gastronomie