În zilele de 2 şi 3 martie în Parcul Expoziţional de la Versailles, în Paris, se organizează un salon cu mâncăruri care se pot prepara rapid: sandvişuri şi snack-uri. Miercuri va avea loc şi o conferinţă pe tema pieţii acestor produse, urmată de un atelier cu Nicolas Riche, directorul unei importante firme de cafea. Din program: o masă rotundă la care se vor dezbate reţelele alimentare şi strategiile de marketing. Joi, cei prezenţi vor putea participa la o conferinţă pe tema vânzărilor acestor produse: cifre, evoluţie, perspective. De asemenea, se organizează şi un atelier în care se vor găsi noi soluţii pentru ambalarea acestor preparate, pentru a fi mai atrăgătoare. La finalul zilei va avea loc o discuţie având ca temă pizza. Se ştie că Franţa este pe locul doi în topul celor mai mari ţări consumatoare de pizza, după Italia, bineânţeles. La eveniment vor participa chefi, directori şi patroni care comercializează aceste produse, dar şi reporteri de la revistele de gastrronomie. Sunt aşteptaţi peste 10.000 de vizitatori, iar organizatorii promit cele mai bune condiţii expozanţilor.