"Jurnalul de Bucatarie" isi propune in acest numar sa aduca in casa dumneavoastra atmosfera de basm dinaintea sarbatorii Nasterii Domnului. Mai sunt doar trei saptamani pana atunci si trebuie sa ne pregatim cu trupul si cu sufletul pentru acest moment.
CRISTINA CATANA
De aceea, am poposit la Manastirea Cernica, unde vom descoperi chipul tanar al Monahului Ignatie.
Pentru trup, pentru ca este dezlegare la peste, v-am pregatit o saramura dobrogeana de langa care nu poate lipsi o portie fierbinte de mamaliga.
CALATORII. Nici de data aceasta matusa Elvira nu se lasa mai prejos si ne sfatuieste cum sa preparam paste fainoase, astfel incat sa ne iasa la fel ca si cele italienesti. Vom face un alt popas, in India, de unde vom pleca mai bogati spiritual si mai satui, pentru ca bucataria indiana este considerata mai mult decat toate celelalte ca fiind o arta.
La final, ne vom opri sa vedem o piesa de teatru, la "Bulandra", dupa care ne vom opri un ceas sa bem un cappuccino, bautura care te face sa te destainui.