x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Specialitatea zilei - Escalop de vitel cu sparanghel

Specialitatea zilei - Escalop de vitel cu sparanghel

14 Iul 2004   •   00:00
  • Ingrediente: carne de vitel: 100g, faina 10g, sparanghel 50g, ulei de masline 50ml, vin alb sec 30ml, unt 20g, sare si piper dupa gust.
  • Grad de dificultate: mediu
  • Timp de preparare: 25 minute
  • Mod de preparare: Carnea se taie felii subtiri, se bate, se da prin faina, se pune in tigaie in ulei incins. Se intoarce de pe o parte pe alta. Se stinge cu vin, se adauga sparanghelul fiert, putina apa, untul, sarea si piperul. Se lasa 2-3 minute sa scada, pana cand sosul devine un pic mai consistent (aproape o supa-crema).
  • ×
    Subiecte în articol: gastronomie