x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Topul celor mai bune afaceri din Horeca

Topul celor mai bune afaceri din Horeca

23 Noi 2012   •   15:37
Topul celor mai bune afaceri din Horeca

Food & Bar organizează, pentru cel de-al cincilea an consecutiv, Gala Premiilor Food & Bar, un eveniment de înaltă ţinută, în cadrul căruia sunt premiate cele mai bune afaceri din industria Horeca.

Această ediţie a Premiilor Food & Bar cuprinde 14 categorii de premii care vor fi acordate restaurantelor, companiilor de catering şi de delivery, pub-urilor şi barurilor, cluburilor, cafenelelor şi ceainăriilor, patiseriilor, cofetăriilor, brutăriilor, precum şi unităţilor cu servire rapidă.

Pentru desemnarea câştigătorilor, Food & Bar alcătuieşte un juriu format din sute de persoane, structurat în trei mari categorii: clienţi aleşi din top managementul celor mai importante companii din România, furnizori şi profesionişti Horeca (proprietari, manageri, specialişti). Mixul de votanţi şi perspectiva lor asupra pieţei asigură obţinerea celor mai relevante rezultate în topurile finale.

Ceremonia de decernare a premiilor la care vor participa cele mai importante personalităţi ale ospitalităţii din România va avea loc pe 28 noiembrie, la hotelul Howard Johnson Grand Plaza Bucharest.

Prima Gală a Premiilor Food & Bar a avut loc în anul 2008, evenimentul devenind un reper al recunoaşterii serviciilor de calitate în Horeca.

×