x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Diana Munteanu, Rona Hartner, Nicolai Tand și CRBL spun "Pofitți pe la noi!" din Maramureș

Diana Munteanu, Rona Hartner, Nicolai Tand și CRBL spun "Pofitți pe la noi!" din Maramureș

15 Iun 2015   •   13:59
Diana Munteanu, Rona Hartner, Nicolai Tand și CRBL spun "Pofitți pe la noi!" din Maramureș

Luni și marți, de la 20:30, la Antena 1, tradiția este la loc de cinste în noua ediție a emisiunii Poftiți pe la noi!, realizată în Maramureș. Nea Mărin își ia alte patru ajutoare de bază, Diana Munteanu, Rona Hartner, Nicolai Tand și CRBL, și merge să ajute corul de bărbați din Finteușu Mare să ducă mai departe tradiția.

Citeşte şi Bianca Drăgușanu: „Eu mi-am cumpărat jumătate din viața mea haine de la second hand”

Corul de bărbați din Finteușu Mare datează de la 1 Decembrie 1918 și nu și-a întrerupt activitatea niciodată, nici măcar în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Citeşte şi Margherita din Clejani dezvăluie ce i-a prezis o ghicitoare, acum trei ani

Mândria de a fi român și de a face parte din acest ansamblu nu este însă suficientă. Talentații maramureșeni au nevoie de îmbunătățiri pentru sala în care repetă zi de zi, unde, mai ales iarna, condițiile sunt foarte grele. Pentru ei, Diana, Rona, Nicolai și CRBL vor încerca să strângă bani, căutând să fie de cât mai mare folos celor care pot face donații.

Citeşte şi Virgil Mănescu face parada modei la „Poftiți pe la noi!”

Vedetele nici nu au nevoie de prea multe argumente pentru a fi convinse să fie implicate trup și suflet în această poveste: de îndată ce asistă la una dintre repetițiile corului și văd cu ochii lor cât sunt de pasionați acești oameni de ceea ce fac, toată lumea e cu ochii în lacrimi, de la Diana Munteanu și până la cel ce pare de neînduplecat – nea Mărin.

Citeşte şi Nea Mărin duce vedetele la o groapă de gunoi, unde trebuie să sorteze plastic

De data aceasta, nu munca este cea care le dă bătăi de cap vedetelor, ci... renumita horinca. Oameni ospitalieri, primitori și deschiși, maramureșenii nu stau pe gânduri atunci când vine vorba să cinstească oaspeții cu câte un aldămaș.

Citeşte şi „Poftiți pe la noi!”. Răzvan Simion: „Mi se spune Puturoșel”

Dacă Nicolai și CRBL par să facă față, Diana și Rona recunosc în scurtă vreme că băutura asta le ia imediat de cap. Cei patru vor reuși să se bucure și de una dintre cele mai frumoase zone ale României, dar și să facă treabă.

Citeşte şi Cheeky Girls, Răzvan și Dani rânesc la vaci, mână oile și renovează o locuință, la „Poftiți pe la noi!”

Vedetele vor spăla geamuri și piese de mobilier într-un muzeu, vor găti, vor cosi, vor recolta miere din stupi, vor fi chelneri și, în general, tot ceea ce li se va cere, pentru a strânge cât mai mulți bani pentru corul bărbătesc. În paralel, Mihai Petre va organiza preselecții pentru spectacolul caritabil de la finalul ediției.

×