x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber „Poftiți pe la noi!”. Răzvan Simion: „Mi se spune Puturoșel”

„Poftiți pe la noi!”. Răzvan Simion: „Mi se spune Puturoșel”

25 Mai 2015   •   18:35
„Poftiți pe la noi!”. Răzvan Simion: „Mi se spune Puturoșel”

Pentru matinalii de la Antena 1, experiența „Poftiți pe la noi!” a fost cât se poate de diferită. Dacă Dani și-a amintit de copilăria petrecută la țară și de tot ce l-a învățat bunicul lui, Răzvan s-a convins încă o dată că nu e făcut să muncească.

„Toată viața am vrut să scap de munca fizică. Mi se spune Puturoșel”, recunoaște Răzvan, care povestește cum a stat aproape un an fără clanțe în casă pentru că nu s-a încumetat să le monteze.

„Munca îl înnobilează pe om, dar cine mai are nevoie de nobili?”, se întreabă amuzat Răzvan. Spre disperarea lui nea Mărin, care nu ezită să îl bată cu tot ceea ce îi cade în mâini, matinalul găsește mereu o cale de a se fofila de la ceea ce are de făcut.



„Sunt convins că munca-i asta ca o ciumă: dacă o iei nu mai scapi de ea și poți să mori”, continuă el. În speranța că așa îl va convinge să pună osul la treabă, nea Mărin îl saltă în slăvi pe Dani, pe care îl numește adesea „băiatul” lui.



Nici asta nu îl impresionează însă deloc pe Răzvan: „Nu vreau să fiu băiatul lui nea Mărin. N-are decât să-i ia, să-l înfieze, că și-așa nu îl ia nimeni, nu-l vizitează nimeni pe colegul ăsta al meu, Dănuț”, spune el resemnat.



Mai în glumă, mai în serios, Dani se bucură de faptul că bunul lui prieten, un veritabil fiul al asfaltului, primește o lecție de viață și vede cât de greu este să trăiești la țară.



Ceea ce-l amuză și mai tare este faptul că Răzvan a mâncat așa de multă bătaie de la nea Mărin, încât va fi nevoit să îi dea explicații serioase soției lui.



„Să văd ce spune Răzvan acasă. Are urme pe gât, pe spate, pe coapse și, mai ales, pe fese”, dezvăluie el. Cât de harnic este Dani și cât de mult fuge de muncă Răzvan, luni și marți, de la 20:30, într-o nouă ediție a emisiunii „Poftiți pe la noi!”.

×