x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Doi soți vor să-și deschidă un salon de masaj și coafură, cu banii de la “Guess My Age – Ghicește vârsta”

Doi soți vor să-și deschidă un salon de masaj și coafură, cu banii de la “Guess My Age – Ghicește vârsta”

28 Mar 2018   •   16:50
Doi soți vor să-și deschidă un salon de masaj și coafură,  cu banii de la “Guess My Age – Ghicește vârsta”

Soții Cătălina și Cosmin Savin vin joi, 29 martie, de la ora 22.00, la “Guess My Age – Ghicește vârsta”, hotărâți să câștige cât mai mulți bani din cei 100.000 puși în joc. Pentru ca acest lucru să fie posibil, ei vor trebui mai întâi să ghicească cu exactitate vârsta celor șapte persoane care vor veni în fața lor, în show-ul prezentat de Dan Negru. Cu banii pe care speră să-i câștige la “Guess My Age – Ghicește vârsta”, Cătălina și Cosmin vor să-și deschidă propria afacere.

Ea are 32 de ani și este hair-stilist. El, tot 32 de ani, și este maseur. Sunt împreună de 13 ani și au o fetiță, Erika Maria, de 7 ani. Spun că sunt un cuplu nebun, diferit, deschis la minte. Chiar dacă în 70 % din cazuri se contrazic, reușesc într-un final să se pună de acord.

Pentru a ghici vârstele oamenilor, la “Guess My Age – Ghicește vârsta”, ei se se vor canaliza pe analizarea mâinilor, a ridurilor, fizionomiilor, expresivității și a vestimentației persoanelor care vor veni în fața lor.

 Cu banii pe care speră să-i câștige aici, Cătălina și Cosmin vor să-și deschidă împreună un salon, care să implice activitățile lor, masaj și hair-styling.

Cât de mult îi vor ajuta intuiția, spiritul de observație și noțiunile de cultură generală ca să plece acasă cu banii necesari pentru această afacere, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 29 martie, de la ora 22.00, într-o nouă ediție a emisiunii “Guess My Age – Ghicește vârsta”, prezentată de Dan Negru.

×
Subiecte în articol: Guess My Age - Ghicește vârsta