x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Emisiunea “iUmor”, lider de audiență pentru a treia săptămână consecutiv

Emisiunea “iUmor”, lider de audiență pentru a treia săptămână consecutiv

09 Oct 2017   •   15:53
Emisiunea “iUmor”, lider de audiență pentru a treia săptămână consecutiv
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Cea de-a patra ediţie a celui mai nou sezon “iUmor”, difuzată duminică seara, între orele 20:56 și 23:08, la Antena 1, a fost pentru a treia săptămână consecutiv lider de audiență, atât pe publicul comercial din mediul urban, cât și la nivelul întregului public din mediul urban şi la nivel național. Totodată, emisiunea a înregistrat cele mai bune cifre de audiență din acest sezon.

Astfel, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, emisiunea s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie de 11 puncte de rating și 25,8% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro Tv cu o medie de 8,1 puncte de rating şi 18,9% cotă de piaţă.

iUmor a fost lider și la nivelul întregului public din mediul urban cu o audiență medie de 8,6 puncte de rating și 18,1% cotă de piață, în timp ce poziţia secundă a fost ocupată de Pro Tv cu 7,2 puncte de rating și 15,1% cotă de piață.

Şi la nivel național, Antena 1 a condus clasamentul audienţelor, cu 8,1 puncte de rating şi 17,3% cotă de piaţă, în timp ce poziţia secundă era ocupată de Pro Tv cu 6,8 puncte de rating şi 14,6% cotă de piaţă.

În minutul de aur, 21:45, aproape două milioane de telespectatori la nivel național urmăreau producția Antena 1, dublu față de cei care urmăreau atunci Protv.  

Printre prezențele din ediția de duminică a emisiunii ”iUmor” s-a numărat Ioana State, o angajată a unei companii de IT, care până acum și-a făcut prietenii virtuali să râdă. Ca să vadă dacă are umor și offline, Ioana și-a luat inima în dinți și s-a supus scrutinului și nu a greșit! Ioana a obținut trei voturi și câteva mulțumiri din partea juraților. ”Mulțumesc pentru lecția de gramatică,o să-mi prindă foarte bine. Ea ar putea să fie un personaj util în lumea internetului, ar putea să atragă atenția unor oameni că ar trebui din când în când să își împrăspăteze cunoștințele cu un manual de clasa a VI-a, a VII-a...”, a spus Cheloo.

Hari Gramoșteanu și Alexandra Teodorescu s-au cunoscut în luna februarie, iar de atunci formează un cuplu, dar ”doar pe scenă”, după cum a ținut să menționeze tânăra studentă la actorie. Hari a fost cel care a scris mica scenetă care le-a adus cele două voturi necesare pentru a intra în aplicația de vot ”iUmor”. Singurul care nu a aprobat, a fost Mihai Bendeac, acesta considerând că rolul Alexandrei, acela de femeie ușoară, nu a fost verosimil.

Sevi Iriș a dovedit că are o voce frumoasă și că este talentată la audițiile ”X Factor” unde a participat alături de alte patru fete, în trupa Random. Cele cinci au fost apreciate de juriu și au primit toate voturile pentru a trece în etapa următoare, iar acum, Sevi și partenera sa Francesca Barbacariu au avut succes și la ”iUmor”. Cele două fete i-au impresionat pe Delia, Cheloo și Mihai Bendeac cu o scenetă de teatru în care replicile sunt versuri din piesele românești din ultimii 20 de ani. Fetele au primit doar două voturi de încredere și o încurajare de la Cheloo.

Tibi Neuronu, care are o experiență de 12 ani în stand-up comedy, a primit tot două voturi. ”Numele tău este cunoscut, te judec și în funcție de experiența ta, dar prestația ta nu cred că este în top 25 din ce am văzut la ”, a explicat Mihai Bendeac votul negativ. Cu toate acestea, Tibi Neuronu l-a cucerit pe Cheloo. ”Chiar dacă nu râd în hohote, e genul de umor care mie îmi place, e clar că gândim la fel”, a spus acesta.

”Maimuța diabolică”, așa cum se prezintă Adam Krandle, a venit din New York pentru a prezenta la ”iUmor” un neașteptat număr de balet. Efortul său a uimit-o pe Delia, care a exclamat: ”Cum poți să stai pe poante atât?!”. Supriza s-a transformat în șoc la scurt timp, după ce ”Maimuța diabolică” a renunțat și la haine. ”Mi-a amintit de Robbie Williams, de felul lui de a fi pe scenă”, a apreciat Mihai Bendeac dezinvoltura americanului. Adam Krandle a primit astfel votul actorului român, dar și pe cel al Deliei.

Greu de impresionat s-a arătat Gabriel Băcioiu, un tânăr de 30 de ani care susține că nu a venit la ”iUmor” pentru premiu, ci mai degrabă pentru glorie. ”20.000 de euro nu e o sumă atât de mare întât să-mi fac planuri cu ea”, a spus acesta nonșalant. Din păcate, Gabriel nu a obținut nici faima, deoarece nici măcar unul dintre jurați nu s-a arătat încântat de numărul său de comedie. ”A fost una dintre cele mai proaste apariții”, a spus Cheloo.

La fel de dezamăgit a plecat și Andrei Bolocan, un video blogger din Republica Moldova. Tânărul de 30 de ani nu a reușit să smulgă voturile necesare cu numărul de comedie inspirat din viața de sa de tată. ”Sunt un tânăr părinte, e un coșmar despre care lumea nu prea vorbește. Plus că e un lucru foarte greu să faci un copil să meargă la muncă. Am o fetiță de doi ani care până acum nu are experiență de muncă”, a spus Bolocan. 

Ajunsă în această toamnă la cel de-al IV-lea sezon, emisiunea ”iUmor” a debutat în martie 2016 la Antena 1. Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac sunt cei trei jurați în fața cărora sute de umoriști din întreaga lume și-au prezentat cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație.

Fiecare dintre cele trei vedete își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie, care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.

Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Cei trei câștigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea) și Doina Teodoru (sezonul al III-lea).  

Sursa:Kantar Media

 

Copyright:ARMADATA S.R.L.

 

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urilel 18-49 Urban, All Urban, National

 

Perioada 8 octombrie 2017

 
×
Subiecte în articol: iumor