x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Eroul român de la Londra le-a oferit juraților ,,Chefi la cuțite” un cadou impresionant

Eroul român de la Londra le-a oferit juraților ,,Chefi la cuțite” un cadou impresionant

27 Sep 2017   •   14:21
Eroul român de la Londra le-a oferit juraților  ,,Chefi la cuțite” un cadou impresionant
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Cea de-a șasea ediție a jurizărilor pe nevăzute a întețit competiția la bancul de lucru, căci câți mai mulți concurenți s-au întrecut în speranța de a obține un loc în viitoarele echipe ale celor trei chefi.

Cel mai surprinzător concurent al serii a fost Florin Morariu, cel ce a jucat un rol decisiv în salvarea victimelor în atentatele de la Londra. Eroul-românul, așa cum a fost denumit de autoritățile britanice, a adăpostit în brutăria sa oameni care se aflau în pericol în momentul atacului și a ripostat împotriva teroriștilor pornind pe urmele lor. Aseară a revenit în atenția marilor ecrane și a dezvăluit povestea sumbră a  unuia dintre cele mai marcante momente prin care prin care a trecut alături de locuitorii Londrei în seara de 3 iunie. Mai mult, a reușit să îi impresioneze pe cei trei jurați prin savoarea unui preparat simplu- pui cu ciuperci și smântâși le-a dăruit fiecăruia la finalul jurizării simbolul cu care a luptat în atac- un făcăleț.

Printre restul candidaților la cele trei cuțite, o altă concurentă a reușit să se evidențieze. Tania este o fostă campioană națională la gimnastică și a demonstrat că la doar 16 ani stăpânește secrete culinare ce îl pot face până și pe chef Scărlătescu să spună un ,,DA” hotărât în fața unei porții de clătite cu sos de fructe de pădure. Și supa arăbească a lui Fareș Samir i-a convins pe cei trei jurați că merită un loc în etapa următoare a show-ului, în ciuda faptului că nu a reușit la bancul de lucru să pregătească preparatul în totalitate. Pe renumita bandă a misterelor și-a făcut loc și o farfurie al cărei cloș ascundea ,,cel mai complicat preparat al ediției”, din perspectiva pretențioșilor jurați: mușchiuleț de vită pe pat de ciuperci și creveți, sub semnătura concurentului Cristian Andrei Olteanu. 

Tot aseară, frumoasa prezentatoare a emisiunii, Gina Pistol, a lucrat cot la cot cu cei mai talentați candidați pentru a-i pregăti juratului preferat o surpriză dulce. Pentru că nu a reușit să fie prezentă la ziua de naștere a lui chef Cătălin Scărlătescu, aceasta a pregătit la bancul de lucru un tort de ciocolată delicios, pe care cei trei chefi l-au savurat la finalul zilei de jurizare- în porții mici, pentru că lupta kilogramelor nu a luat sfârșit! Etapele jurizărilor pe nevăzute continuă și săptămâna următoare pe Antena 1, luni și marți de la 20:00, când alți concurenți pasionați de bucătărie intră în experiența gastronomică din bucătăria ,,Chefi la cuțite”.

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite