x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Cum au aratat vedetele de Halloween. 4 costumatii la care nu te-ai fi gandit! (GALERIE FOTO)

Cum au aratat vedetele de Halloween. 4 costumatii la care nu te-ai fi gandit! (GALERIE FOTO)

de CS    |    01 Noi 2012   •   15:52
Cum au aratat vedetele de Halloween. 4 costumatii la care nu te-ai fi gandit! (GALERIE FOTO)
Sursa foto: facebook

Halloween-ul a devenit o sarbatoare foarte populara si pe la noi, mai ales ca este un prilej extraordinar de distractie si mai ales de costumatie. In mod normal, pornind de semnificatia acestei sarbatori, costumele de Halloween intruchipeaza personaje negative si infricosatoare. Doar ca e destul de greu sa ramai ani la rand original in alegerea personajului, daca te limitezi la cunoscutele spirite rele, vampiri, vrajitoare si vampirite.

Iata ce idei trasnite si originale au avut vedetele noastre anul acesta.
Andei Adam ii este dor de vara, asa ca a hotarat ca de Halloween sa aduca Hawaii in Romania.
„I miss summer, so I will bring Hawaii here...Happy Halloween! I'm a party starter and I hope to get a lot of candies tonight”, a scris Anda pe pagina sa de facebook.
Costumatia sumara in stil hawaian este cu siguranta foarte sexy, asa ca suntem siguri ca Anda a strans o multime de bomboane.

La fel de sexy, dar din alte vremuri, Corina s-a transformat pentru o seara in Maria Antoaneta. Potrivita alegere pentru Corina.
„Yo, de Halloween, like Marie Antoinette ! We rock the party”, a explicat Corina fanilor sai.

Dana Rogoz, blogerita de fashion, nu a ratat ocazia de a face un mic shooting foto. Dana propune o tinuta all red pentru cei care nu sunt dispusi sa mearga atat de departe cu costumatiile. Rosu are totusi niste conotatii „diavolesti”, iar machiajul Danei ceva „straniu”.
„M-am tot gandit daca sa postez azi vreun costum anume. Am zis totusi sa nu merg chiar atat de departe….asa ca in loc de o tinuta all black prea la prima mana, am ales o tinuta all red. Machiajul e cel care aduce aceasta nota stranie shooting-ului. Putin fond de ten, mascara si ruj rosu inchis, foarte old japanese style. Pe cat de simplu de realizat, pe atat de puternic efectul. In unele poze abia ma recunosc! Ce ziceti? Happy Haloween”, a scris Dana.

Pe Adina Buzatu aproape ca nu ne-o puteam imagina intruchipand un personaj feminin. Uite o propunere interesanta din partea ei: un James Bond adaptat unei petreceri de Halloween.
„Doua subiecte in voga: Halloween si James Bond. Eu m-am hotarat sa le fac pe amandoua”, a scris stilista pe pagina ei de facebook.

×