x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Adina Buzatu ii invata pe bancheri cum sa se imbrace: “Fiti originali si pedanti!”

Adina Buzatu ii invata pe bancheri cum sa se imbrace: “Fiti originali si pedanti!”

de CS    |    27 Noi 2012   •   15:57
Adina Buzatu ii invata pe bancheri cum sa se imbrace: “Fiti originali si pedanti!”
Sursa foto: facebook

Invitata la Gala Financial Leaders’ Hall of Fame 2012, care a avut loc saptamana trecuta la hotelul Marriott din Capitala, Adina Buzatu a profitat de ocazie pentru a face cateva recomandari barbatilor din domeniul financiar- bancar. Stilistul a marturisit ca recunoaste oricand autoritatea specialistilor in fiecare zona de activitate si crede ca intotdeauna o imagine buna poate contribui la performanta profesionala a acestora.

“Cand vine vorba de finante, eu ascult cu sfintenie ce spun specialistii, dar nu ma sfiesc sa le dau la randul meu cateva sfaturi atunci cand este vorba de stil. Le recomand bancherilor romani sa fie originali si atenti in compunerea tinutelor. Sunt constienta ca meseria lor presupune formalism, dar in acelasi timp sunt convinsa ca pot fi eleganti si supunandu-se rigorilor vestimentare. Cele mai comune greseli pe care le fac barbatii din zona financiar-bancara sunt lungimea si largimea exagerata a pantalonilor, precum si purtarea unor pantofi urati sau ponositi. Trebuie sa renunte la aceste obiceiuri care le strica imaginea. Aduceti-va aminte faimoasa aparitie a lui Jeffrey Franks, seful misiunii FMI in Romania, cu pantofii gauriti in talpa. Acest exemplu este categoric unul care nu trebuie urmat”, a spus Adina Buzatu.
Adina Buzatu a si-a ilustrat sugestiile vestimentare printr-o prezentare de moda cu tinute business si de ceremonie, stilizate din piesele vestimentare ale celor 49 de branduri pe care le reprezinta in exclusivitate in Romania.

×
Subiecte în articol: adina buzatu bancheri tinute originali