x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Baza și primerul de unghii - ce sunt?

Baza și primerul de unghii - ce sunt?

11 Noi 2022   •   16:09
Baza și primerul de unghii - ce sunt?

Baza unghiei este primul strat pe care îl aplicăm pe unghii. Baza hibridă este un preparat special care protejează unghiile. În plus, garantează că lacul sau gelul hibrid rămâne câteva săptămâni.

Folosim baza pentru a conecta placa de unghii cu straturi de gel sau hibrid. Produsul previne crăparea și ciobirea lacului hibrid. Continuă coafarea până la 4 săptămâni. În plus, baza de date are multe alte funcții utile, despre care veți afla mai jos. În general, înainte de baza, se aplica un primer unghii care să creeze o aderență sporită între unghie și stratul de gel.

Bazele hibride cu o consistență groasă fac posibilă reconstruirea unghiei. De asemenea, în cazul unei crăpături, utilizarea unei baze mai groase permite reconstrucția unghiei. În plus, consistența densă a produsului vă permite să extindeți ușor unghia, chiar și până la 2 mm.

Multe dintre bazele hibride disponibile au proprietăți nutriționale suplimentare. Utilizarea bazei de unghii protejează placa împotriva factorilor externi. Baza pentru hibrizi vă crea o barieră împotriva radiațiilor UV utilizate în lampă.

Baza de cauciuc pentru unghii

Acest tip de bază vă fi utilă mai ales atunci când faceți styling cu diferite metode. Această bază vă permite să extindeți unghia și să-i construiți placa. Este flexibila și extrem de durabila. Flexibilitatea menționată este un avantaj deosebit pentru unghiile cu probleme. Baza de cauciuc funcționează perfect pe unghii naturale. Datorită acestui fapt, unghia este întărită și asigurată corespunzător, dar, în același timp, își păstrează elasticitatea naturală.

Cum se folosește baza de unghii?

Aplicați baza pe unghia pregătită corespunzător. Trebuie să fie mată pe toată suprafața, adică lustruita ușor cu un bloc de lustruit. Este foarte important să îndepărtați cuticulele care aderă de unghie și să dați plăcii o formă frumoasă. La sfârșitul acestor preparate de grund, nu uitați să vă spălați unghiile cu un detergent. Este un lichid special care vă degresa suprafața unghiei și vor îndepărta reziduurile de praf după pilire. De asemenea, este o practică bună să folosiți un grund. Există două tipuri de grunduri din care puteți alege: acid și fără acid. Un grund fără acid vă funcționa bine cu o placă de unghii standard, care nu provoacă probleme majore. Pe de altă parte, un primer acid este recomandat în special pentru unghiile cu probleme. Cât de ușor de verificat ce primer vă fi mai bun pentru tine? Urmăriți timpul în care detergentul se evaporă din unghie în timp ce degresați unghiile. Dacă unghia se usucă rapid, atunci vă fi suficient un primer fără acid. Dacă, pe de altă parte, preparatul are nevoie de mai mult timp pentru a se evapora, atunci utilizarea unui grund acid este o alegere mai bună. Atât degresarea unghiei, cât și utilizarea unui grund vor prelungi durabilitatea întregului styling. Se vor asigura că lacul hibrid nu se vă ciobi.

Aplicați baza de unghii în același mod ca și oja. Sticla cu preparatul are o pensulă profilată corespunzător care facilitează aplicarea uniforma a stratului de produs. Calitatea înaltă a pensulei permite aplicarea precisă a produsului.

×