x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Blugii și gecile pentru bărbați - combinația supremă

Blugii și gecile pentru bărbați - combinația supremă

28 Noi 2022   •   15:41
Blugii și gecile pentru bărbați - combinația supremă

Blugii sunt esențiali pentru garderoba oricărui bărbat – amintesc de epoca atemporală când rebelii conduceau și cowboy-ii se bucurau de supremație.

Cauți piesa de îmbrăcăminte perfectă pentru a face imediat un debut simplu, dar elegant în garderoba ta? Ești în căutarea unei piese vestimentare potrivite pentru întâlniri ocazionale și care poate fi purtată cu o gamă largă de look-uri? Vrei să arăți cool fără efort? Tot ce ai nevoie este de o pereche de blugi pentru a crea o apariție impresionantă care evocă vibrațiile de la Hollywood!

 

Denimul este perfect nu numai pentru pantaloni ușor de purtat, ci și pentru jachete uimitoare și robuste. Este funcțional, durabil și o îmbrăcăminte excepțional de rentabilă când vine vorba de întreținere. O de blugi de bună calitate este durabilă și oferă o protecție satisfăcătoare picioarelor. Blugii în combinație cu o diversitate de modele de geci barbati pot ține de cald în zilele reci; făcându-le perfecte pentru primăvară, toamnă și iarnă.

Bărbații care doresc să se îmbrace robust în loc să fie preppy se sperie mereu la gândul că poartă articole din denim. Blugii sunt incontestabil masculini – adevărata magie este în stratificare; îl poți îmbrăca cu un tricou grafic casual sau cu un pulover cu gât să creezi un look de seară. 

 

Blugii se potrivesc oamenilor de toate profesiile și din toate mediile. Îți poți menține ținuta cool fără a fi nevoie să-ți sacrifici confortul în vreun fel. Acest aspect a fost martorul unui boom instantaneu în anii 80, nu este deloc costumat și este exact ceea ce ai nevoie pentru a face o impresie memorabilă.

 

Potrivirea contează! Ai putea purta cea mai scumpă pereche de blugi și tot nu arăți bine în ei. Secretul constă în potrivire – dacă dorești o pereche de blugi care să stea pe tine bine, încearcă întotdeauna să îi probezii și verifică dacă potrivirea este corectă; ar trebui să-ți echilibreze forma corpului. Nu vrei să fie inutil de largi sau prea strânși pentru forma ta.

 

De unde știi dacă sunt potriviți pentru tine?

 

  • Trebuie să nu se simtă prea strânși sau înalți atunci când îl porți cu un tricou.
  • Țesătura nu ar trebui să se simtă prea încordată.
  • Lungimea nu ar trebui să depășească talpa pantofilor. Dar asigură-te că nici nu sunt prea scurți. Trebuie să găsiți echilibrul potrivit între talie și linia centurii.
  • Trebuie să fie foarte confortabili.

 

Cum să alegi culoarea potrivită?

Contrar credinței populare, blugii se găsesc în numeroase culori în aceste zile, albastrul fiind cea mai clasică culoare dintre toate, desigur. Dar nu trebuie să mergi întotdeauna pe albastru. Oamenii care doresc să experimenteze, dar să-și păstreze ținuta în siguranță ar trebui să opteze pentru blugi negri. Nu poți greși niciodată cu negrul, nu? Descoperă acum modelele de blugi barbati Colins într-o diversitate de culori.


Articol scris de agenția de publicitate Campaigns.

 

×