x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Ce încălțăminte va fi la modă pentru primăvara anului 2023?

Ce încălțăminte va fi la modă pentru primăvara anului 2023?

20 Mar 2023   •   14:37
Ce încălțăminte va fi la modă pentru primăvara anului 2023?

Simți o adiere de prospețime de primăvară? Zilele se lungesc și, odată cu ele, apare și dorința de a petrece mai mult timp afară. Începe încet să cauți un loc în garderoba ta pentru a depozita geaca de iarnă - și caută printre noutățile în materie de încălțăminte pentru sezonul care stă să înceapă! În ce pantofi sport pentru primăvara anului 2023 merită să investești? Vezi acum.

Încălțăminte streetwear pentru primăvară

Știi deja ce tendințe să urmărești în acest sezon? Pantofii primăvară sunt în primul rând modelele completate de o platformă, care continuă să se mențină în inspirație. Avem, de asemenea, vești bune pentru fanii încălțămintei masive - profilul redus este, de asemenea, o tendință puternică printre preferințele de primăvară. Sneakers inspirați de modelele de trekking și cei cu un design futurist sunt perfecți pentru acest trend. Și dacă tot vorbim de modernitate: primăvara anului 2023 aduce cu ea o selecție de sneakers originali, cu partea superioară moale, realizată din materiale funcționale. Nu uita nici de detalii! Sezonul următor se axează pe accente distinctive de culoare și finisaje metalice.

Încălțăminte de damă în stil street pentru primăvară

Primăvara este un moment bun pentru a experimenta cu noutăți în garderoba ta! Dacă încălțămintea originală de primăvară pentru femei este pe radarul tău, aruncă o privire la cele mai recente versiuni ale liniei Run Star Legacy de la Converse. Forma lor este o combinație de sneakers cu partea superioară înaltă cu platforma expresivă pe care o cunoaștem din designul pantofilor sport de top. Visezi la dad sneakers, dar într-o variantă modernă? Modelul Nike TC 7900 Premium de culoare albă pe o talpă turnată solidă este perfect. Ce zici de a alege o culoare? Dar nu orice culoare - metalică! Nu-ți face griji totuși, pentru că, în loc de argintiu sau auriu pe toată partea superioară, poți opta pentru accente metalice. Le vei găsi pe părțile laterale ale modelului Nike Air Force Impact, decorate cu logo-ul Swoosh strălucitor. Acest finisaj completează perfect forma clasică, pentru care fanii mărcii iubesc AF1.

Sneakers de primăvară pentru bărbați 

Chunky sneakers - candidații perfecți pentru noii tăi pantofi de primăvară. Totuși, în acest sezon, caută variante care combină elemente de trekking și încălțăminte urbană. Modelul Fila Ray Tracer 2 în roșu intens și propunerea Hyperturf Adventure Series a mărcii adidas, al cărui design amintește de variantele specifice muntelui și garantează astfel confortul, sunt exemple bune ale acestei tendințe. O abordare inedită a maximalismului! Un design futurist este oferit, de asemenea, de modele precum Jordan One Take 4, cu o parte superioară transparentă, realizată din plasă flexibilă. După cum poți ghici, se vor dovedi a fi extrem de ușoare, garantând o bună circulație a aerului. Pentru amatorii de clasic, recomandăm și iconicul model adidas Stan Smith. În loc de alb, optează pentru o variantă prevăzută cu zona călcâiului colorată - vei fi surprins de modul în care detalii similare pot adăuga varietate look-ului tău, mai ales dacă te ferești de ținutele colorate.

Propuneri de primăvară pentru copii 

Încălțămintea de primăvară excepțională pentru copii poate fi găsită în gama brandului Nike. Printre aceștia se numără pantofii sport MD Valiant, cu un finisaj pastelat încântător, care se vor potrivi perfect cu primele zile însorite ale acestei primăveri. Prinderea confortabilă cu velcro și talpa confortabilă, cu contur sportiv, se vor potrivi perfect nevoilor juniorului tău. Modelul Jordan 11 CMFT Low nu este diferit, prezentând detalii de culoare roșu aprins. Moale, ușor și original, versiunea Jordan 11 CMFT Low este completarea perfectă pentru orice ținută pentru copii!

Cele mai noi propuneri pentru sezonul următor te așteaptă la Sizeer. Inspirații de street style și o selecție de branduri de top garantate - plus livrare gratuită de la 250 ron și până la 30 de zile pentru schimb sau retur!

 

×