x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Cele mai bune 15 parfumuri bărbătești în 2024

Cele mai bune 15 parfumuri bărbătești în 2024

de Andreea Tiron    |    09 Iun 2024   •   08:40
Cele mai bune 15 parfumuri bărbătești în 2024

Cel mai bun parfum pentru bărbați poate varia în funcție de buget, preferință și ocazie, dar fiecare funcționează pentru un singur scop: să te facă să miroși foarte bine.

Compoziția diferă semnificativ de la un parfum la altul, dar capacitatea lor de a-ți evidenția inteligent personalitatea și de a îmbunătăți percepția celorlalți despre tine este ceea ce contează cu adevărat.

Opusul este adevărat și în cazul parfumurilor proaste (dacă ai fost vreodată blocat în lift cu un coleg îmbibat în Axe, știi exact despre ce vorbim), deci este deosebit de important să alegi parfumul potrivit.

Alegerea celui mai bun parfum pentru tine începe cu înțelegerea aromelor și identificarea celor care funcționează în orice context. Notele lemnoase, citrice sau florale, de exemplu, sunt apreciate ca note predominante zilnice - mirosul cu care colegii tăi, prietenii sau vecinul din lift îl asociază cu tine.

Parfumurile lemnoase, de exemplu, au profunzime și sunt mai masculine. Pe de altă parte, parfumurile florale și citrice sunt luminoase, revigorante și energizante. Ele se potrivesc mai bine purtării pe tot parcursul anului, fiind o opțiune senzuală și condimentată, deși acele variante mai senzuale sunt potrivite în alte situații.

Indiferent de ceea ce cauți la un parfum - un element de bază de zi cu zi, o stare de spirit sau o declarație de dragoste - există o opțiune superlativă, care atrage complimente, potrivită pentru tine și, în cele din urmă, iubită de fiecare dintre noi.

Iată cele mai bune 15 parfumuri bărbătești în 2024

  1. Le Labo Thé Matcha
  2. Ralph Lauren Polo
  3. Arquiste Misfit
  4. Chanel Bleu de Chanel
  5. Louis Vuitton Imagination
  6. Tom Ford Beau de Jour
  7. Escentric Molecules Molecule
  8. Calvin Klein CK One
  9. Hermès Terre d'Hermès Eau Intense Vétiver
  10. Ormonde Jayne Gatsby
  11. Diptyque Eau de Minthé
  12. Aesop Rōzu
  13. Dior Sauvage Elixir Parfum
  14. Malin + Goetz Leather
  15. Frédéric Malle Musc Ravageur

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×