x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Cizme emblematice pentru femei - 5 modele pe care orice femeie la modă ar trebui să le aibă

Cizme emblematice pentru femei - 5 modele pe care orice femeie la modă ar trebui să le aibă

21 Noi 2022   •   18:00
Cizme emblematice pentru femei - 5 modele pe care orice femeie la modă ar trebui să le aibă

Abonate fidele ale tuturor colecțiilor de toamnă, cizmele sunt modele de pantofi damă care au devenit încet dar sigur, modele de pantofi indispensabile, chiar emblematice din dressingul oricărei femei. Sunt cele care îmbină de minune eleganța și rafinamentul cu protecție termică și care au o mulțime de modele din care poți alege.

Cizmele peste genunchi, cizme din ce în ce mai populare care le seduc chiar și pe cele mai reticente fashioniste

Negre, în nuanțe de crem sau de bej, chiar și camel, din piele clasică sau piele întoarsă, din vinil sau cu efect de croco... cizmele peste genunchi sunt modele de pantofi damă care fac furori. Sunt cele mai în vogă și în acest nou sezon, deoarece se pot purta cel mai bine cu o altă tendință forte a acestui sezon: este vorba despre fusta mini, de preferință cu pliseuri. Cizmele peste genunchi sunt modele de cizme care sunt atât stilate, cât și pline de caracter, care pot să fie asortate la mai multe ținute. 

Cizmele de motociclist, modele de cizme pentru orice tip de ținută

Ideale pentru a avea un look mai rebel, cizmele de motociclist sunt cele care vin cu un plus de caracter pentru orice ținută de iarnă. Au o alură mai grunge și mai rock și fac senzație mai mereu. Fac față tuturor sezoanelor și tendințelor și pot să fie purtate atât la ținute mai grunge, cât și la unele mai elegante. Se pot purta de minune chiar și la rochii.

Cizmele clasice, tip cele de călărie

Pe lângă faptul că sunt cele mai călduroase și cele mai confortabile, aceste cizme sunt și foarte șic și pline de clasă. Sunt cizme atemporale și în tendințe care sunt adevărate modele emblematice din orice tip de dressing. Poți miza pe nuanțe mai simple sau mai clasice de negru sau de maro sau de ce nu, pe cele în nuanțe de bordo sau de camel. Se pot purta de minune cu o pereche de blugi în tendințe, cu un blazer oversize sau cu o bluză mai elegantă.

Cizmele Chelsea, veritabile clasice indemodabile

Fac parte din categoria modelelor de cizme care nu se vor demoda niciodată. Liniile lor atemporale, banda lor elastică care le ajută să se distingă de alte modele fac din ele o valoare sigură în materie de modă. Sunt modele versatile de cizme ce se pot purta atât la un trenci pentru un look mai elegant, cât și la o rochie mai clasică în nuanțe de negru pentru un plus de confort. 

Cizmele Chelsea sunt cizme cu un stil british care se reinventează mereu pentru a renaște și mai frumoase și mai în vogă!

Cizmele de cowboy, modele indetronabile și favoritele fashionistelor din lumea întreagă

Confirmă mereu, de fiecare dată poziția lor de cizme must have pentru sezonul toamnă -iarnă, dar se poartă fie în versiune midi, fie în versiune mai înaltă. Sunt cizmele ideale de purtat cu puloverele mai groase sau cu blugii mai cosy. Dar, arată cel mai bine și alături de rochiile lungi ale iernii. 

Aceste modele de cizme sunt modele de cizme verstile ce se pot purta indiferent de stiluri și de preferințe. Pot fi atât rafinate și pline de clasă, cât și cool și mai casual. 

×