x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Cum alegi un ceas pentru bărbaţi în funcție de personalitate

Cum alegi un ceas pentru bărbaţi în funcție de personalitate

26 Oct 2023   •   10:00
Cum alegi un ceas pentru bărbaţi în funcție de personalitate

Alegerea unui ceas pentru bărbaţi poate fi o sarcină dificilă, având în vedere că acesta trebuie ales în funcţie de personalitate, dar şi în funcţie de funcţionalităţile pe care acesta le are.

Primul pas în alegerea unui ceas potrivit în funcţie de personalitatea bărbatului este chiar stabilirea tipului de personalitate. Pe baza personalităţii lui, poţi alege un ceas pentru bărbaţi care să i se potrivească ca o mănuşă. Adoră adrenalina, este un om de afaceri sau este un tip pasinat de tehnologie? Acestea sunt întrebările pe care trebuie să ţii le adresezi atunci când eşti în căutarea unui ceas pentru bărbaţi potrivit.

Bugetul este şi el important atunci când te gândeşti să cumperi un ceas pentru bărbaţi. Când vine vorba despre achiziționarea unui astfel de accesoriu, e nevoie să stabilești şi ce sumă de bani ești dispus să aloci. Un lucru de care trebuie să ţii cont este că accesoriile, în general, sunt o investiție pe termen lung, motiv pentru care trebuie să te orientezi către branduri oficiale și să alegi produse originale, oricât de costisitoare ar părea.

Fashion Days vine în ajutorul tău cu gamă largă de ceasuri pentru bărbaţi. Astfel că, poţi alege din peste 1.000 de modele cel mai potrivit ceas în funcţie de personalitatea pe care bărbatul o are, dar şi în funcţie de bugetul tău.

H1- Ceasuri bărbaţi sport

Pentru un iubitor de adrenalină, un ceas sport sau un ceas cu funcţii de supravieţuire este o alegere potrivită. Bărbaţii care iubesc sportul au nevoie de un ceas care să le monitorizeze starea organismului, precum pulsul sau mişcarea înregistrată pe timpul zilei sau în timpul unui antrenament la sală. Ceasurile Casio G-Shock sunt alegerea ideală pentru bărbaţii care iubesc adrenalina. Acestea au o durată extinsă a bateriei, cu o rezistenţă extremă la şocuri, praf sau câmpuri magnetice. Mai mult decât atât, ceasurile casio G-Shock se află printre cele mai durabile şi rezistente ceasuri pentru bărbaţi, cu un design versatil, care se potriveşte oricui.

H1- Ceasuri bărbaţi business

O personalitate sobră a unui bărbat, dar în acelaşi timp elegantă, nu va fi completată decât de un ceas business sau clasic. Ceasul cu cataramă tip fluture din oţel inoxidabil de la Emporio Armani de pe Fashion Days va completa perfect o ţinută business, tocmai prin simplitatea şi eleganţa sa. Pentru şi mai mult rafinament poţi opta pentru un ceas cu o curea din piele, întrucât acesta este mult mai confortabil şi uşor de purtat.

H1- Ceasuri bărbaţi smartwatch

Pentru un bărbat pasionat de tehnologie şi foarte practic, un ceas smartwatch cu funcții avansate este alegerea ideală. Mai mult decât atât, un smartwatch merge cu absolut orice ținută, fie că vorbim de una casual, smart casual sau elegană. Ceasul sport 7 smart de la Suunto se bucură de o multitudine de funcţii suplimentare. Cu un design minimalist și un meniu prin care poți naviga facil, acest smartwatch deține supremația în materie de gadget-uri. Are senzori pentru bătăile inimii, GPS, altimetru, dar şi conectivitate Wi-Fi.  Mai mult decât atât, actualizarile software sunt automate, astfel încât ceasul este mereu actualizat cu noile aplicaţii.

×