x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Cum să cumperi mai ieftin cele mai populare parfumuri de brand, pentru cadourile de Crăciun?

Cum să cumperi mai ieftin cele mai populare parfumuri de brand, pentru cadourile de Crăciun?

06 Dec 2023   •   14:37
Cum să cumperi mai ieftin cele mai populare parfumuri de brand, pentru cadourile de Crăciun?

Dacă îți plac anumite parfumuri de brand recunoscute pe piața internațională, atunci nu ezita să le incluzi în lista de cadouri pentru Crăciun.

Aceste produse de lux sunt senzaționale, pentru că nu își pierd farmecul special în timp și lasă mereu o amintire de neuitat prin aromele sale unice. Ele se pot găsi în diferite variante de parfum, tip spray, tip set cu apă de parfum și loțiune de corp. 

Parfumurile de lux sunt cadouri ideale pentru femei și bărbați deoarece au note floral-fructate sublime, completate de acorduri lemnoase irezistibile, ce induc o stare de fericire. Ele sunt apreciate atât în țară cât și în străinătate de oamenii care sunt mereu în căutarea perfecțiunii.

Cu un parfum de brand cu aromă sofisticată oricine se poate simți grozav și poate străluci de Crăciun. Cele mai prețioase arome din parfumurile luxoase sunt: iasomia, floarea de portocal, trandafirul de Damasc, vanilia, piperul roz, lemnul de santal, boabele de Tonka, zahărul brun, mierea, lemnul de cedru și patchouli.

Cea mai ieftină modalitate de a cumpăra parfumuri de lux, de care se vor îndrăgosti atât femeile, cât și bărbații!

Dacă intenția ta este să nu-ți depășești bugetul pentru următorul cadou de Crăciun, există o gamă largă de produse de brand care pot fi achiziționate în magazinele online, la prețuri accesibile, cum ar fi de pildă un calendar Advent, sau o trusă parfum. Acestea sunt în ediții speciale de Crăciun și conțin parfumuri de lux, potrivite pentru orice zi. Unele truse au și produse pentru îngrijirea tenului, a corpului și a părului, care sunt potrivite pentru cei care iubesc articolele de beauty de cea mai bună calitate.

Calendarele de Advent conțin cele mai noi piese de beauty în tendințele actuale ale modei, care provin de la branduri de lux, renumite în întreaga lume. Ele îți fac perioada de dinaintea Crăciunului mult mai frumoasă, pentru că includ 25 de produse de lux pentru îngrijirea corpului, a tenului și a părului ce sunt un adevărat răsfăț ca la saloanele profesionale. Unele dintre acestea pot veni la pachet și cu alte surprize, cum ar fi: prețuri reduse cu 15-19%, vouchere cadou, transport gratuit oriunde în țară.

Un set de lux de parfumuri poate fi o idee excelentă de cadou pentru rude mai ales dacă acestea sunt de brand, autentice. Parfumurile de marcă sunt o întruchipare a luxului și exclusivității și prin aromele unice pot încânta simțurile. În general astfel de produse sunt sofisticate, ele urmează filozofia actuală a mărcii și prezintă compoziții unice de arome de flori și fructe, cu accente noi, gourmet mai intense.

Unele parfumuri de brand atrag imediat atenția fiind deja foarte populare, altele însă sunt mai discrete însă și acestea au formule unice de note captivante, incredibil de interesante. Cele mai enigmatice par a fi parfumurile arăbești sau orientale.

Seturile cadou au prețuri reduse cu minim 15% în luna decembrie și pot include și parfumuri și produse pentru îngrijirea corpului (cum sunt cremele de corp și gelurile de duș). Acestea costă mai puțin în varianta set, decât dacă ar fi achiziționate separat. În plus seturile sunt ambalate în cutii elegante, ce au un design festiv, adecvat sărbătorilor de iarnă, precum Crăciun și Anul Nou.

Dacă nu te poți decide asupra unui parfum pentru un bărbat important din viața ta – un soț, un frate sau un bunic – atunci ai putea alege alte produse din magazinele online, care sunt versiuni ale multor tipuri de parfum. În acest caz ai putea alege de exemplu un set cu 5 eșantioane cu diferite compoziții de parfumuri de brand, create special pentru bărbați. Marile branduri din lume au pregătit seturi de lux de parfumuri pentru luna cadourilor, deoarece ele sunt ideale pentru a descoperi parfumuri noi cu note sublime calde, florale, lemnoase și de condimente.

×