x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Cum să te pregătești pentru Black Friday 2022

Cum să te pregătești pentru Black Friday 2022

08 Noi 2022   •   13:35
Cum să te pregătești pentru Black Friday 2022

Una din cele mai bune perioade de shopping este luna noiembrie, ce marchează începutul sezonului de sărbători.

Apropierea de sezonul cadourilor face ca reducerile de Black Friday să se bucure de popularitate la nivel internațional. Acestea oferă cumpărătorilor ocazia perfectă de a lua cadouri la un preț avantajos.

Dar ce face ca reducerile de Black Friday să fie atât de speciale? Cum poți avea acces la unele dintre cele mai bune oferte ale anului? Și, cel mai important, cum te poți pregăti pentru a profita de ele? Dacă ți-ai pregătit lista de cumpărături și ești pregătit să aștepti cele mai bune oferte, află în continuare cum să te pregătești pentru a profita din plin de reduceri.

Iată cele mai bune sfaturi pentru a te pregăti pentru Black Friday 2022 din acest an!

 Ce este Black Friday?

Black Friday este cel mai mare eveniment de reduceri din SUA. Acesta are loc anual, în a patra săptămână din noiembrie, după Ziua Recunoștinței. Fenomentul comercial din SUA s-a extins rapid în întreaga lume și, în prezent, este cel mai eveniment de cumpărături din întreaga lume, reducerile fiind aplicate de numeroase magazine online sau offline din întreaga lume. Cele mai populare produse care sunt reduse la prețuri foarte mici sunt televizoarele, laptopurile, telefoanele mobile, electronicele, bijuteriile, jucăriile, bicicletele, hainele, accesoriile, produsele de îngrijire personală, articolele pentru copii și băuturile alcoolice.

Stabilește un buget și planifică din timp

Este esențial să ai un plan de cheltuieli dacă vrei să profiți de ofertele de Black Friday. Începe cu o listă de cumpăraturi și o limită de buget pentru fiecare articol în parte.

Dacă te-ai gândit să profiți de Black Friday direct în magazinele offline, e recomandat să planifici când vrei să mergi la cumpărături pentru a evita aglomerația din magazine.

Dacă intenționezi să faci shopping online, creează-ți cont în fiecare aplicație, adaugă produsele dorite la Favoritesalvează cardul cu care vei achita și așteaptă startul reducerilor.

 

Află când și unde sunt cele mai bune oferte

La o simplă căutare online, vei găsi multe informații despre magazinele care vor oferi discount-uri în această perioadă, precum și programul de funcționare al magazinelor, disponibilitatea stocului și perioada de reduceri.

Cele mai bune oferte de Black Friday 2022 pe care te poți aștepta să le găsești.

Când vine vorba de Black Friday, există câteva produse la care te aștepți mereu să fie reduse.

·   Televizoarele sunt produsele cu cele mai mari discount-uri de Black Friday, în special televizoarele 4k și cele smart.

·   Laptop-urile sunt alte articole populare pe care le vei vedea la vânzare de Black Friday.

·   Telefoanele și smartphone-urile la prețuri excelente nu pot lipsi din ofertele de Black Friday.

·   Jucăriile pentru bebeluși și copii mici, cărți, sisteme de jocuri video și multe alte gadgeturi.

·   Bijuteriile - Black Friday este o ocazie perfectă pentru a investi în bijuterii de aur, perechea de cercei mult visată sau colierul tennis cu diamante.

·   Îmbrăcăminte: ocazie excelentă pentru a cumpăra îmbrăcăminte și accesorii. Ar trebui să te aștepți să vezi reduceri la toate tipurile de îmbrăcăminte, inclusiv la paltoane de iarnă, pantofi și cizme.

·   Produse de înfrumusețare - Black Friday este o zi excelentă pentru a cumpăra produse de înfrumusețare, inclusiv produse de îngrijire a pielii, produse de îngrijire a părului, machiaj și parfumuri.

Concluzie

Black Friday este perioada de reduceri în care poți profita de cele mai bune oferte la diferite tipuri de produse.

Ține cont de sfaturile și trucurile găsite în acest articol și vei avea coșul plin cu produsele pe care ți le dorești!

Pregătește-te să faci cumpărături și să profiți de ofertele excelente!

×