x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Info

Info

10 Dec 2005   •   00:00
NOUA LINIE DE PRODUSE ARMANI. Casa de lux Giorgio Armani continua sa-si extinda linia de produse, printr-o noua propunere: imbracaminte pentru copii, de la 0 la 36 luni. Linia va fi disponibila in magazinele Armani Junior incepand cu primavara anului 2006 si va completa liniile deja existente pentru copii de la 2 la 4 ani si linia junior (pana la 14 ani).

LINDA EVANGELISTA, IMAGINEA ESCADA. Celebrul model Linda Evangelista este noua imagine a casei Escada pentru colectia primavara - vara 2006. Aceasta intruchipeaza femeia Escada in diferite ipostaze: o femeie romantica, dar fatala in acelasi timp, pe cat de masculina sau cosmopolita, pe atat de futurista sau misterioasa.

GRANDE COMPLICATION BY PATEK PHILIPPE. Ceasul "Grande Complication", realizat de renumita companie elvetiana Patek Philippe, a fost vandut de casa de licitatii Christie’s pentru suma-record de 1,65 de milioane de euro. Aceasta piesa unica a fost realizata in 1926, la comanda, pentru omul de afaceri american Henry Graves.

×
Subiecte în articol: high-life