x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Nails Art – cum să ieși în evidență cu un minim efort

Nails Art – cum să ieși în evidență cu un minim efort

17 Noi 2022   •   08:25
Nails Art – cum să ieși în evidență cu un minim efort
Sursa foto: pexels

Dacă te-ai plictisit de unghiile rotunde, ovale, pătrate, lungime medie sau la bază, atunci alege unghii lungi, potrivite pentru nail art – arta de a crea adevărate capodopere pe unghii, prin pictură, aplicarea de pietricele și strasuri, pigmenți, etc.

Tot ce ține de Nail Art se află într-o continuă mișcare și dezvoltare, de aceea, în trusa ta de profesionist este un must-have să ai aceste accesorii pentru decorarea unghiilor.

Dacă îți dorești o schimbare, începe prin alegerea unei manichiuri ”altfel”! Propune-i din timp manichiuristei tale modelul dorit, trimite-i o poză, pentru ca ea să fie pregătită cu tot ceea ce are nevoie.

Sugerează-i să caute pe site-ul nostru, la categoria Nail Art și cu siguranță găsește tot ceea ce o va ajuta în crearea modelelor ce vor scoate din anonimat orice manichiură: folii transfer, paiete, pietricele decorative, buline colorate, ștampile, strasuri, cristale, pigmenți, vopsea acrylică, geluri pentru pictură, abțibiluri, sclipici, pudră acrilică, acuarele speciale pentru pictura pe unghii, foiță aurie sau argintie, flori naturale uscate, ștampile, bureței, mărgeluțe fine, etc.

Știm, este foarte multă informație pentru tine, dar manichiurista ta cu siguranță este familiarizată cu aceste accesorii, și suntem siguri că deja creează modele de artă cu modele tematice, ușor de asortat, în funcție de stare, anotimp sau ținută.

Iată care sunt cele mai comandate produse din gama Nail Art

Sigur te întrebi la ce ajută folia de transfer? Ei bine, se pot realiza decoruri de efect pe întreaga suprafață a unghiei, ori doar pe model, optând pentru forme asimetrice.

Datorită fixării facile și rapide pe unghii, decorațiunile pentru unghii pot fi aplicate în nenumărate variante, popularitatea lor datorându-se aspectului prețios, de bijuterie, pe care il dau unghiei.

Nici cristalele Swarovski nu pot fi uitate, fiind un brand foarte cunoscut de sticla de cristal, ele vin în dimensiuni și culori diferite, nu își pierd culoarea și nici luciul. Decorarea unghiilor din gel, acril sau a celor naturale este acum foarte spectaculoasă!

Pigmentii Chrome se numără printre cele mai populare produse de stilizare a unghiilor. Unghiile vor fi de acum mai sofisticate, elegante sau extravagante, îndeplinind orice preferință ale iubitoarelor de unghii trendy.

Să nu uităm nici de sclipiciul pentru unghii, mărunt, stralucitor și fin este utilizat pentru evidențierea manichiurii, fiind cerut mai mult în sezonul rece. Pigmenții Aurora Boreală încântă rapid privirea prin culoarea lor vibrantă și vie, iar cea care îi va purta pe unghii, cu siguranță că nu va trece neobservată.

În plus, află că toate aceste decorațiuni pentru unghii nu afectează suprafața  sa, fiind totodata ușor de purtat, cu mențiunea ca modelul să fie foarte bine realizat!

Așa că, fii îndrăzneață! Experimentează și ieși în evidență cu un minim efort!

 

×