x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion O alegere de valoare

O alegere de valoare

de Georgiana Teodorescu    |    27 Iul 2005   •   00:00
O alegere de valoare

Intr-o epoca a creativitatii si inovatiei, bucataria a devenit mai mult decat un loc destinat prepararii hranei - un spatiu component al universului in care traim.

Originara din zona industriala Pesaro, cunoscuta firma ASTER CUCINE se afla pe piata romaneasca a mobilierului de bucatarie din 1994. Produsele sale fac parte din categoria celor de nivel mediu-inalt si respecta standarde de calitate si design la nivelul cerintelor europene si mondiale. Modelele produse se inscriu atat in zona designului clasic, cat si in a celui modern, intr-o larga gama de finisaje si culori.

SPECIAL. Materialele folosite pentru realizarea usilor, ca prim element ce da valoare acestui mobilier de bucatarie, sunt panelurile din MDF (fibra de medie densitate) si lemnul masiv.

Usile din MDF, destinate stilului modern, sunt finisate prin laminare - postformat sau cu bordura de aluminiu, in varianta mata sau lucioasa - prin vopsire, multistrat, in camp electrostatic, urmat de tratament termic, in varianta mata lucioasa sau metalizata, sau prin furniruire cu diverse nuante de lemn. Usile din lemn masiv, destinate stilului clasic, se realizeaza din nuc sau cires, sau in varianta antichizata, de nuc, in patru culori vopsite. Pentru accesarea usilor si a sertarelor se ofera diverse tipuri de manere metalice, in finisaje cromate, satinate sau brunate si decorate cu portelan, montate aparent sau ingropate, in deplina concordanta cu designul modelului ales.

CALITATE. Blatul de lucru porneste de la varianta baza - top laminat termorezistent de 4 cm grosime - si poate fi imbunatatit prin bordare cu ABS in culoarea aluminiului.

Urmeaza blaturile cu profiluri de aluminiu, in diverse variante, sau placate cu inox. Nu in ultimul rand, se remarca blaturile din materiale compozite si pietre naturale sau artificiale.

ACCESORIZARE OPTIONALA
Un element care vine sa ridice standardul de confort dat de mobilierul de bucatarie este accesorizarea optionala. Aici includem compartimentari pentru tacamuri, suporturi pentru farfurii, capace si sticle, cosuri de gunoi extraibile sau compartimentate pe tipuri de deseuri, spoturi sau lampi fluorescente in kit, ce se monteaza sub corpurile suprapozabile, corpuri si coloane cu polite de inox de 15, 30, 45, 60 cm, polite rotative interioare sau exterioare, accesorii si suporturi pentru mici ustensile etc. Toate aceste elemente, oferite intr-o gama larga de variante vin sa ajute cumparatorul sa faca o alegere de valoare.
×
Subiecte în articol: high-life