x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Ojele semipermanente, "arma secretă" care te va face să strălucești, în noaptea de Revelion!

Ojele semipermanente, "arma secretă" care te va face să strălucești, în noaptea de Revelion!

14 Dec 2022   •   15:43
Ojele semipermanente, "arma secretă" care te va face să strălucești, în noaptea de Revelion!

În noaptea de Revelion, notele strălucitoare amprentează sublim ținutele purtate. Tocmai de aceea, alegerea unor oje semipermanente reflectorizante sau cu glitter este perfectă pentru noaptea care face trecerea spre noul an. Nuanțele aurii sau argintii și combinațiile din care nu lipsește roșul sunt foarte solicitate în această perioadă. Dacă vrei să te bucuri de calitățile impecabile ale acestui produs de înfrumusețare, de rezistența sa îndelungată și de paleta coloristică extrem de bogată, consultă colecțiile propuse de artiștii din domeniu și alege stilul care te reprezintă cel mai mult.

Efectul de strălucire inegalabil va îmbraca unghiile asemeni unei mantii regale. Formulele inovative cu textură densă, foarte pigmentate, pot acoperi fără cusur suprafața unghiei, oferind un aspect splendid indiferent de context. Poți apela la magia unor oje semipermanente fie atunci când te pregătești pentru un eveniment important, fie în situații diverse de zi cu zi. Desigur, eleganța asigurată de aceste produse le recomandă ori de câte ori dorești să arăți magnific și să lași o impresie estetică fantastică celor din jur. În noaptea dintre ani, nu ai voie să lași deoparte aceste "prietene" de nădejde! Invită-le la petrecere și îți vor demonstra că îți sunt aliații cei mai eficienți pentru un look de divă!

Formule revoluționare și nuanțe în trend

Dacă ai o fire mai discretă, cu siguranță gama de oje semipermanente nude, pastel sau în tonuri deschise se va potrivi de minune stilului tău. Ojele albe cu tonuri perlate sau cele crem sunt de departe printre favoritele admiratoarelor stilului foarte rafinat. Nuanțele nude sunt potrivite pentru orice ocazie și dau un vibe irezistibil ținutelor, iar cele bej sunt printre cele mai utilizate în acest an.

Dacă îți place să strălucești la propriu, atunci culorile vibrante trebuie să fie în trusa ta. Roșul, de pildă, nu se va demoda niciodată, intensitatea sa pasională bucurându-se întotdeauna de un succes colosal. Practic, nu ai cum să dai greș cu o manichiură roșie!

În categoria Highly Pigmented vei găsi oje semipermanente cu efect mat, sidefat sau paietat, în culori dintre cele mai variate, de la cele mai deschise la cele mai închise. O manichiură în aceste nuanțe va atrage, fără nicio îndoială, toate privirile celor din jur, transformând seara de Revelion într-o experiență de vis.

Nuanțele rock și stilul gothic te pot prinde perfect mai ales dacă rezonezi cu mesajul transmis de acestea. Este deja un lucru cert că nuanțele închise, cu reflexii scânteietoare, captează instantaneu atenția și au un impact vizual puternic. Clasându-se mereu în topul preferințelor, acestea nu s-au demodat cu trecerea timpului, devenind mai îndrăgite și mai solicitate.

Produse cu efect paietat cuceritor

Stilurile de manichiură cu oje semipermanente se reinventează în fiecare sezon. O gamă "super cool" la ora actuală este și cea Cat Eye 10D. Fiind ultimul trend în moda unghiilor spectaculoase, aceste oje eclipsează prin aspectul foarte pigmentat și efectul paietat. Nuanțele profesionale de roșu, gri argintiu și roz sunt foarte folosite în prezent, particulele vibrante având un impact de excepție.

Pigmenții intenși din compoziția unor oje semipermanente vor face un show de zile mari pe unghiile tale, îndeplinindu-ți orice dorință artistică. Nu doar că vei străluci într-o noapte atât de specială, dar vei intra în noul an având o stare de bine de invidiat, încrezătoare în propriile atuuri și cu multă inspirație în realizarea noilor proiecte. Profită, așadar, de aceste produse cosmetice inovative disponibile pe melkior.ro și dă startul unui 2023 fabulos!

 

 

 

×