x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Ozana Barabancea arată senzațional de când a slăbit și este mai cochetă ca niciodată

Ozana Barabancea arată senzațional de când a slăbit și este mai cochetă ca niciodată

05 Noi 2017   •   16:09
Ozana Barabancea arată senzațional de când a slăbit și este mai cochetă ca niciodată

Cu fiecare nouă apariție a sa, la televizor sau la evenimente publice, Ozana Barabancea reușește să stârnească admirația tuturor celor cu care interacționează, indiferent că sunt domni sau doamne.

Vedeta postului Antena 1 a slăbit peste 25 de kilograme,  și-a întinerit total stilul vestimentar, și radiază de fericire și sănătate, În acest week-end, Ozana a acceptat invitația prietenei sale, designerul de genți Simona Lupu, de a vizita standul său din cadrul unei expoziții din centrul Bucureștiului, destinată obiectelor și accesoriilor din piele.. ”Week-end cu mult soare, perfect pentru o plimbare și o vizită la prietenii nostri unde sunt cele mai minunate genți din piele”, a scris Ozana, care și-a făcut apariția la expoziție cu o rochie în stil hollywoodian.

Din pasiunea pentru accesorii de lux potrivite oricărui stil vestimentar, desginerul Simona Lupu și-a împlinit visul de a crea cele mai sofisticate modele de genți din piele naturală pentru clientela din România și din Anglia. În realizarea produselor Millisimo sunt folosite doar materiale, accesorii și piele din Italia, pentru ca Simona Lupu pune mai presus de toate calitatea și finisajul impecabil al produselor. Nume consacrate din showbiz-ul mondial poartă creațiile Millisimo printre care actrițele de la Hollywood Claudia Lee și Lucy Hale, dar și Ozana Barabancea, Nicoleta Nucă sau Amna. Gențile Millisimo sunt comercializate în toată lumea, în Anglia (10 orașe), Canada, Irlanda, Germania, Grecia, Olanda, Statele Unite ale Americii.

×
Subiecte în articol: ozana barabancea