x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion (P) Cele mai moderne pijamale de damă din două piese și dintr-o singură piesă din colecția MOHITO

(P) Cele mai moderne pijamale de damă din două piese și dintr-o singură piesă din colecția MOHITO

02 Feb 2023   •   14:56
(P) Cele mai moderne pijamale de damă din două piese și dintr-o singură piesă din colecția MOHITO

Sunteți în căutarea unei pijamale în care să vă simțiți unică? Dacă da, trebuie să aruncați o privire asupra colecției de la MOHITO, cu croieli foarte feminine și modele florale la modă. Veți descoperi că pijamalele dumneavoastră pentru femei din două piese nu trebuie să fie deloc plictisitoare și simple.

Pijamaua dumneavoastră perfectă din două piese pentru femei este... - descoperiți ce model vă va captiva instantaneu!

Milioane de femei din întreaga lume au ajuns să iubească să doarmă în pijamale din două piese. Vă numărați și dumneavoastră printre acestea? Minunat, pentru că marca MOHITO are mai multe modele atemporale care vi se vor potrivi indiferent de anotimp sau de vârstă. Alegeți dintre pijamalele pentru femei din vâscoză, ușoare și plăcute la atingere. Printre acestea se numără pantaloni lungi și pantaloni scurți confortabili. Ce model se potrivește mai bine stilului dumneavoastră?

De asemenea, puteți găsi cel mai potrivit top de pijama pentru femei dumneavoastră. Alegeți dintre maiourile fabuloase sau cămășile casual cu nasturi și mâneci scurte.

Ambele sunt disponibile în modele florale uimitoare. Fie că este vorba de un imprimeu mai deschis sau mai închis la culoare cu flori decorative, veți radia imediat și veți căpăta și mai mult farmec feminin. Acest motiv este de departe cel mai mare succes al sezonului. Așadar, lăsați noua pijama din două piese pentru femei să vă arate că sunteți în tendințe și că aveți un gust rafinat.

Ce pijama dintr-o singură piesă vă va pune în evidență frumusețea și vă va asigura confortul? Descoperiți acum!

Fiecare femeie este diferită. Și de aceea, branduri precum MOHITO, atunci când își proiectează colecția, se concentrează pe oferirea unei mari selecții de croiuri și modele. În acest fel, fiecare doamnă poate găsi pijamaua potrivită, care să se potrivească gusturilor sale.

Vă place să vă simțiți confortabil, dar să arătați seducătoare în același timp? Tocmai asta vă vor oferi pijamalele dintr-o singură piesă de la MOHITO. Pentru aceasta, vă recomandăm cu căldură și colecția cu motive florale, care seduce prin prospețimea excepțională, lejeritatea și farmecul de-a dreptul feminin.

Acum, să trecem la subiect - preferați o salopetă modernă și casual, sau poate o cămașă de noapte feminină și confortabilă? Mai mult, ambele stiluri sunt confecționate încântător și sunt foarte plăcute la atingere. Secretul lor este vâscoza, care asigură durabilitatea fiecărei pijamale dintr-o singură piesă, iar materialul în sine este respirabil. Aceasta este o opțiune perfectă mai ales pe vreme caldă.

O cămașă de noapte cu bretele subțiri este deja un adevărat clasic, dar aceasta este o nouă variantă. Utilizarea țesăturii naturale și a imprimeului modern vă permite să vă plimbați cu încredere prin casă într-o astfel de pijama.

Acum, să rămânem pentru încă o clipă la salopetă, o piesă care va atrage imediat atenția oricărei femei moderne. Această pijama dintr-o singură piesă se caracterizează prin faptul că în loc de fustă în partea de jos, veți avea pantaloni scurți. Între timp, decolteul seducător de la spate este un adevărat hit al modei!

Așadar, care pijama dintr-o singură piesă vă va face să vă simțiți de milioane?

Dar iarna? Sau pijamaua ideală pentru cei cărora le este frig!

Pentru iarnă, cea mai bună opțiune va fi pijamaua din două piese, realizată din țesături mai groase. Iar noi avem o sugestie excelentă pentru dumneavoastră. Decât să căutați pijamale respirabile, la modă și, în același timp, foarte călduroase, mai bine le compuneți voi înșivă! Cum? Cea mai bună opțiune este să cumpărați un trening tricotat, pentru a vă asigura că nu vă va mai fi niciodată frig în timp ce dormiți. Astfel, ținuta de culcare va satisface, în sfârșit, toate nevoile dumneavoastră.

Am analizat oferta brandului MOHITO special pentru vremea rece și am selectat pantaloni de trening care pot funcționa perfect și pentru somn. Fără îndoială, toate modelele tricotate cu o croială ceva mai lejeră sunt un pas în direcția cea bună. Veți găsi, de asemenea, destul de mulți pantaloni de jogging cu manșete cu nervuri la nivelul gambelor - această caracteristică va face ca pantalonii să nu se ridice în timp ce dormiți, astfel încât să nu vă fie frig.

Pentru a completa setul, alege un hanorac de damă de culoare asortată. Optați pentru modelele purtate peste cap, fără glugă sau accesorii. Țesăturile tricotate subțiri vor asigura proprietăți respirabile și nu vă vor face să vă supraîncălziți în timp ce dormiți. Multe doamne preferă ca pijamale tricouri și pantaloni de trening în culori solide, cum ar fi bej, gri, cobalt, roz și bleumarin. Găsiți o nuanță care se potrivește frumuseții și gustului dumneavoastră.

Un halat este un must have! Creați un look de noapte coerent

Pijamalele de damă din două piese sau dintr-o singură piesă nu sunt totul. Adevărata notă finală a ținutei de seară este un halat. Un halat decorativ, de designer și confecționat din vâscoză, cu imprimeu asortat ca și pijamaua - ce părere aveți? Suntem siguri că veți fi încântați de propunerea oferită de brandul MOHITO și veți fi încântată să purtați halatul atât vara, cât și iarna.

Dacă se întâmplă să vă aflați în căutarea cadoului perfect pentru zile de naștere, sărbători sau alte evenimente importante, atunci nu uitați să optați pentru acest halat cu adevărat feminin și elegant. Este un model care se potrivește bine cu pijamalele din două piese și cu cele dintr-o singură piesă.

×