x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion (P) Notino are noi idei de cadouri pentru Crăciun – Oferte la parfumuri de lux!

(P) Notino are noi idei de cadouri pentru Crăciun – Oferte la parfumuri de lux!

07 Dec 2022   •   16:18
(P) Notino are noi idei de cadouri pentru Crăciun – Oferte la parfumuri de lux!

În lumea modernă, există numeroase tipuri diferite de parfumuri de marcă pentru bărbați, așa că poate fi chiar dificil să alegi opțiunea ideală dintre ele. Dacă vrei să oferi unui bărbat un parfum senzațional de Crăciun, cel mai bine este să-l cumperi online, deoarece îl poți găsi la un preț mult mai avantajos decât în magazinele din oraș.

Oricine găsește pe Notino parfumuri originale pentru bărbați în această perioadă, pentru că acest magazin are o selecție foarte mare de produse cosmetice unice, de brand, ce includ și promoții sau oferte speciale pentru Crăciun.

Aici există și posibilitatea de a cumpăra parfumuri de calitate înaltă cu dedicații personale, care sunt gravate cu laser, astfel aceste produse devin cadouri personalizate perfecte pentru orice ocazie.

Dăruiește cadouri WOW de sărbătoare fiecărei persoane dragi!

Notino are surprize pentru toți cei pe care îi iubești. În acest magazin online găsești peste 82.000 de produse originale, aduse de la 1.500 de branduri renumite în străinătate.

Notino este cel mai mare e-shop european de produse cosmetice și de parfumuri de lux, care și-a propus să schimbe lumea prin frumusețe. În luna cadourilor, poți găsi pe Notino surprize și cadouri perfecte ce includ:

  • Parfumuri de lux, parfumuri orientale și arăbești
  • Produse de îngrijire pentru ten, corp și păr
  • Articole cosmetice de make-up profesional
  • Produse pentru casă – lumânări parfumate, odorizante, uleiuri esențiale, lumânări votive și lumânări de ceai
  • Produse pentru copii și mămici și multe altele.

Notino are cele mai dorite arome la parfumuri de brand, cele mai îndrăgite formule la cosmetice de lux. Aici produsele au ambalaje festive deosebite, deci nu mai este nevoie să împachetezi aceste produse.

Pentru luna cadourilor care deja a început, Notino a pregătit numeroase surprize care sunt livrate gratuit. Iată câteva dintre acestea:

  • Seturi de parfumuri și produse cosmetice de brand la promoție
  • Cadouri ce conțin parfumuri de lux cu prețuri promoționale, foarte avantajoase
  • Seturi de cosmetice profesionale, naturale, bio, organice, profesionale pentru adulți și copii
  • Seturi cadou cu produse noi, parfumuri și cosmetice de brand maistream, cu parfumuri de nișă, sau care sunt abia apărute pe piață și fac parte din cele mai actuale tendințele
  • Calendare de Advent cu produse luxoase de beauty care sunt din categoria cosmeticelor profesionale sau de lux
  • Seturi cadou cu parfumuri originale, aduse de la cele mai populare braduri din lume.

În acest e-shop de TOP găsești cadouri perfecte pentru femei și pentru bărbați, ce conțin parfumuri din colecții exclusiviste. Noile game de produse de pe Notino au parfumuri ce reprezintă esența luxului, au arome și note lemnoase, florale, fructate și de condimente unice, senzaționale.

Ofertele din acest magazin sunt de TOP și au prețuri reduse mult în această perioadă din an. În plus, seturile de cadou împachetate luxos vin și cu alte surprize, cum ar fi eșantioane sau mostre de parfum de brand ce pot fi testate acasă.

Pe Notino. ro ai reduceri și promoții noi în fiecare săptămână din an și în plus, magazinul oferă și alte avantaje de nerefuzat:

  • Livrare gratuită la aproape toate produsele de pe site, sau la comenzile substanțiale
  • Poți cumpăra un voucher cadou pentru cei dragi, ce poate fi folosit la o comandă pe site, făcută pe parcursul a 12 luni, de la data achiziției
  • Ai posibilitatea de a obține cadouri gata împachetate festiv, într-un ambalaj de lux perfect de sărbători și de a comanda și alte pachete sau cutii de cadou elegante, suplimentare
  • Poți testa produsele comandate, prin mostrele cadou sau eșantioanele Discovery primite în mod gratuit
  • Ai posibilitatea de a cumpăra cosmetice travel size (ce pot conține de exemplu un parfum, o cremă de mâini, un deodorant) care arată grozav, nu ocupă mult spațiu în valiză și sunt perfecte pentru orice călătorie vei face.

Îți dorim să nu ratezi promoțiile și reducerile de la produsele de frumusețe de pe Notino.ro – pentru a face cele mai frumoase cadouri de Crăciun și Anul Nou – și să ai sărbători fericite!

×