x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Parfumuri de lux care aduc bună dispoziție și fac un bărbat să fie carismatic

Parfumuri de lux care aduc bună dispoziție și fac un bărbat să fie carismatic

04 Oct 2023   •   11:43
Parfumuri de lux care aduc bună dispoziție și fac un bărbat să fie carismatic

Dacă te întrebi ce parfum ar putea intra în topul preferințelor unui bărbat dur și carismatic, răspunsul vine de la producătorii de parfumuri de lux. Aceștia au observat în timp că cele mai mari vânzări sunt la parfumurile oriental-picante, cu note lemnoase. Astfel de parfumuri pentru bărbați au note de citrice, mandarină și bergamotă, note de condimente, lavandă, smirnă, dar și note de lemn de santal, oud, mosc și patchouli.

 

În anul 2023, cele mai apreciate parfumuri pentru bărbați au fost deja prezentate într-o listă completă, care include parfumuri ce lasă o impresie uimitoare încă de la prima pulverizare. S-a observat faptul că oamenii preferă anumite arome la parfumurile luxoase, de brand; ei apreciază mai ales aromele dulci, fresh, picante cu note de citrice, aromele dulci și lemnoase, aromele proaspete și senzuale, picante și florale.

Aromele preferate ale unui bărbat carismatic

Orice bărbat cu personalitate are anumite arome preferate la parfumuri. În prezent, cererea cea mai mare este la parfumurile arăbești, care impresionează prin note pământești, de lemn de santal, lemn de oud, piper, șofran și chihlimbar.

Bărbații duri, cu personalitate puternică, preferă parfumurile lemnoase care au note de lemn de santal, lemn de cedru, ce sunt relaxante, proaspete și impresionează imediat; ele tind să rămână mult timp pe piele și creează acea dependență seducătoare. Un ingredient neobișnuit la parfum este nagarmotha care provine din India. Bărbații adoră parfumurile intens lemnoase de pământ de cypriol, cu efecte plăcute și liniștitoare.

Notele de lemn de santal apar frecvent în parfumurile pentru bărbați și sunt combinate cu note de frunze, rădăcini, condimente și minerale. Astfel de produse au și note de salvie, ambră, sare de mare. Unele parfumuri mai rare, ale unor branduri de renume, au note intense de lemn de santal din Noua Caledonie și cedru aromat.

Pentru un bărbat căruia îi place aventura și riscul, producătorii au creat parfumuri cu note de citrice, chiparos, ierburi verzi, mosc, lemn de santal, care fac parte din categoria fresh-orientală. Un astfel de bărbat va alege parfumuri de lux, elegante și sofisticate, va aprecia calitatea lor excepțională și notele proaspete și ușoare.

Unele produse au note de citrice care induc o senzație de prospețime, cum sunt acelea de portocală, bergamotă și lămâie. De asemenea, ele pot avea cele mai fine și mai rafinate ingrediente, cum sunt anumite note florale, de trandafir și iasomie, care vor adăuga un plus de rafinament și eleganță acestor produse.

Arome care aduc bună dispoziție oricărui bărbat

Un parfum cu note lemnoase este un element de bază al rutinei zilnice de îngrijire a unui bărbat. Acest parfum poate avea note de lemn de santal, dar și note marine, note verzi și de mandarină.

Un parfum care poate aduce bună dispoziție este fresh, are miros de lavandă, grapefruit, rozmarin, etc. Unele parfumuri unisex pot fi bogat picante, dar au și note calde foarte plăcute, de cardamom, iris, violete, lemn de santal, lemn de cedru, ambră sau chihlimbar cenușiu. De asemenea, aromele de lemn ars și de zahăr caramelizat apar la unele parfumuri de brand și acestea sunt delicios de calde și picante și sunt apreciate de bărbații misterioși, carismatici și îndrăzneți.

Dacă nu știi cu ce să începi în alegerea unui parfum de lux, îți sugerăm să vezi colecția de parfumuri bărbați aduse de la cele mai renumite branduri internaționale, care sunt apreciate în lumea întreagă. Aici vei găsi parfumul preferat cu siguranță, pentru că vei putea vedea mii de produse, ce includ și parfumuri de nișă care sunt realizate cu ingrediente de înaltă calitate, naturale și rare.

Dacă ești nou în privința parfumurilor de lux, ai putea căuta mai întâi pe acelea clasice, cu note lemnoase, care miros extraordinar. Parfumurile de lux oferă adesea o experiență senzorială bogată și complexă, au note subtile și sunt de durată.

×