x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Pregătește-te de vară, cu cele mai noi reduceri de la Karine!

Pregătește-te de vară, cu cele mai noi reduceri de la Karine!

27 Mai 2022   •   13:42
Pregătește-te de vară, cu cele mai noi reduceri de la Karine!

În perioada 1 Iunie - 6 Iunie, ai 25% discount la toate produsele din piele naturală premium de la karine.ro. Fii în pas cu ultimele trenduri și accesorizează-ți ținutele cu ajutorul genților si a poșetelor elegante și sofisticate, pentru un look cu adevărat WOW.

Genți din piele naturală de la Karine produse de Tuscany Leather, din materiale premium, îmbunătățite prin eforturile și creativitatea celor care le-au conceput. Designul clasic, atemporal, le face potrivite pentru orice stil și apreciate de iubitorii de calitate, eleganță și rafinament.
Marochinerii autentici toscani lucrează cu pasiune și măiestrie atunci când este vorba de alegerea și prelucrarea materialelor, folosindu-si simțurile în slujba perfecțiunii, pentru a crea modele de genți damă elegante, dincolo de modă. Un produs Tuscany Leather este rezultatul a sute de ani de experiență în pielărie și tăbăcit.

Toate produsele autentice Tuscany Leather vin cu certificat de garanție și sigiliul producatorului. Certificatul de garanție se găsește atașat fiecărui produs împreună cu eticheta care atestă o garanție de 24 de luni oferită de producător.

 

Calitatea materialelor și atenție la detalii

Acestea sunt caracteristicile care fac creațiile Tuscany Leather autentice și reprezentative pentru măiestria toscană. Excelența produsului este rezultatul dintre tradiție și valorile contemporane. Gențile marca Tuscany Leather, pe care le poti gasi la Karine cu 25% reducere pe toată perioada campaniei Black Friday - Summer Edition, sunt versatile, ergonomice si extrem de rezistente.

 

Modelele variate disponibile la Karine.ro îți oferă posibilități nelimitate de a completa sau evidenția ținuta ta preferată și provocări noi pentru un stil mai elegant. Poți alege culori clasice, discrete ca nude, coniac sau șampanie, perfecte pentru stilul elegant office sau casual, sau nuanțe electrizante de fucsia, turcoaz, corai, pentru zilele în care vrei să îți subliniezi personalitatea și preferințele de fashion.

Colecția de vară TL Bag cu efect de paie și alte modele Tuscany Leather îți vor înveseli ieșirile la terasă, petrecerile de vară sau - de ce nu? - fiecare zi din sezonul acesta. Meriți să te bucuri de gențile de piele de la Karine.ro, de textura lor fină, tactilă, de accesoriile gândite până la cel mai mic detaliu și de culorile elegante, oricând îți dorești.

Pentru că știm că și bărbații iubesc eleganța și accesoriile rezistente, colecția Tuscany Leather de la Karine cuprinde o gamă amplă de genți barbati în stilurile lor preferate, de unde pot alege în funcție de preferințele personale genți pentru activitatea de zi cu zi la birou sau pentru călătorii. Nu știi care ar putea fi cadoul perfect pentru un bărbat special din viața ta? S-ar putea să îl găsești la Karine. Explorează secțiunea dedicată ideilor pentru cadouri și impresionează o persoană dragă cu un dar elegant, exclusivist și care va fi cu siguranță apreciat.

Simte-te mai încrezătoare, mai elegantă și mai feminină

Colecția de genți damă Lancaster Paris îți înveselește ținutele, în pas cu ultimele trenduri. Cu forme atragătoare și culori deosebite, designul genților de la Lancaster Paris pune în evidență orice ținuta și te aduce în centrul atenției. Alege modelul potrivit pentru tine și nu uita de reducerea de care te poți bucura pana pe 6 iunie.

Profită de Black Friday Summer Edition de la Karine și alege-ți geanta preferată din colecțiile de pe site, pentru ținute de vară perfect accesorizate!

×